Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Αυτός είναι ο μακελάρης του Λας Βέγκας [pics, vids]

Λας Βέγκας

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του μακελάρη στο Λας Βέγκας.

Ο Stephen Paddock ήταν ο ελεύθερος σκοπευτής που αιματοκύλισε συναυλία country μουσικής στο Λας Βέγκας. Σκότωσε τουλάχιστον 50 ανθρώπους και τραυμάτισε πάνω από 100 θεατές.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του δράστη που βύθισε στο πένθος το Λας Βέγκας, ανοίγοντας πυρ σε μουσικό φεστιβάλ. Ο αριθμός των νεκρών αγγίζει τους 50, με τους τραυματίες να ξεπερνούν τους 100 από τα πυρά του Stephen Paddock.

Ο κόσμος απολάμβανε την τελευταία ημέρα του τριήμερου φεστιβάλ στο Λας Βέγκας όταν ξαφνικά ο ελεύθερος σκοπευτής άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως στο κοινό. Εκτελούσε κόσμο από το μπαλκόνι δωματίου στον 32ο όροφο.

Ψάχνουν τη σύντροφό του στο Λας Βέγκας

Ενώ οι τρομοκρατημένοι πολίτες έτρεχαν για να γλιτώσουν από τα πυρά, οι αστυνομικοί εξουδετέρωναν τον ελεύθερο σκοπευτή. Ορισμένοι αστυνομικοί έχουν απαθανατιστεί να καλύπτονται πίσω από τα οχήματά τους, ενώ άλλοι έτρεχαν μέσα στο Mandalay Bay Hotel and Casino.

Το Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD) ανακοίνωσε λίγο αργότερα πως ένας ύποπτος ήταν νεκρός. Εκτιμούν ότι ενήργησε μόνος του. Οι αρχές πλέον ψάχνουν για τη σύντροφό του Marilou Danley. Είχε ταξιδέψει μαζί του πριν το αιματοκύλισμα στο Λας Βέγκας.

Ψάχνουν επίσης να βρουν δύο οχήματα που συνδέονται με τον ελεύθερο σκοπευτή. Ένα Hyundai Tucson Nevada με αριθμό κυκλοφορίας 114B40 και μια Chrysler Pacifica Nevada με αριθμό κυκλοφορίας 79D401.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις