Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος και δολοφόνος της 29χρονης ομογενούς από την Τήλο

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος και δολοφόνος της 29χρονης ομογενούς από την Τήλο

Το τελευταίο “αντίο” είπαν συγγενείς και φίλοι στην Ειρήνη Σπαντοπανάγου, την Ελληνίδα ομογενή από την Τήλο, που δολοφονήθηκε το περασμένο Σάββατο από τον πρώην σύζυγο της, στη Νέα Υόρκη.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου της Νέας Υόρκης και αρκετοί ήταν που βρέθηκαν εκεί προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας.

Οι ομογενείς του Λόνγκ Άιλαντ κι όχι μόνο, αλλά και οι κάτοικοι της Τήλου, του νησιού από το οποίο κατάγονταν η 29χρονη κοπέλα είναι συγκλονισμένοι. Η Ειρήνη άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 13 Μαρτίου, λίγες ώρες μετά τα φονικά χτυπήματα που δέχτηκε. Το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας ο 34χρονος Βίνσεντ Μαιολίκα με αλλεπάλληλες μαχαιριές της έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής της. Μάλιστα τον Οκτώβριο του 2020, το πρώην ζευγάρι είχε φέρει στον κόσμο την Αλέσια, το κοριτσάκι που έμενε ορφανό σε ηλικία μόλις 17 μηνών.

Το newsit.gr σήμερα φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του δολοφόνου αλλά και αυτόχειρα. Του 34χρονου άνδρα που σκότωσε την πρώην σύζυγο του, τραυμάτισε την 22χρονη φίλη του και τελικά κατέληξε και ο ίδιος από της πληγές που προκάλεσε στον εαυτό του. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το newsit.gr, είναι και η ημέρα που γεννήθηκε η μικρή Αλέσια. Ο 34χρονος που έχει γύρει το κεφάλι του πάνω από το νεογέννητο κοριτσάκι γράφει πάνω από τη φωτογραφία το εξής σχόλιο: «Το όμορφο κοριτσάκι μου! Καλώς ήρθες στον κόσμο Alessia – Marie».

Σε μια άλλη φωτογραφία η οποία έχει αναρτηθεί στις 24 Δεκεμβρίου του 2018, εμφανίζεται ο 34χρονος να κάνει πρόταση γάμου σε μια κοπέλα. Πρόκειται για το χρονικό διάστημα που έχει γνωρίσει την Ειρήνη.

Ο 34χρονος που δήλωνε στο επάγγελμα ως αυτοαπασχολούμενος, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τις δύο γυναίκες, με τις αστυνομικές να εκτιμούν ότι ο δολοφόνος και αυτόχειρας ήξερε ποια σημεία του σώματος να πλήξει.

Η Ειρήνη, η 22χρονη κοπέλα και ο 34χρονος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η 29χρονη Ελληνίδα ομογενής κατέληξε μετά λίγες ώρες μετά, ενώ ο πρώην σύζυγος της την Τρίτη 14 Μαρτίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις