Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Black Friday του… τρόμου σε εμπορικό κέντρο της Αλαμπάμα!

Black Friday του… τρόμου σε εμπορικό κέντρο της Αλαμπάμα!
Φωτογραφία twitter @RobinsonCarol

Τρόμος και πανικός σε εμπορικό κέντρο της Αλαμπάμα στις ΗΠΑ. Τα μαγαζιά επρόκειτο να μείνουν ανοιχτά ενόψει της Black Friday και ήταν γεμάτα κόσμο, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ.

Οι εκπτώσεις της Black Friday είχαν ξεκινήσει από την… Πέμπτη (Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ) και πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να εκμεταλλευθούν το γεγονός πως τα μαγαζιά στο εμπορικό κέντρο Riverchase Galleria, στο προάστιο Χούβερ, κοντά στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα, θα έμεναν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα.

Εκατοντάδες άνθρωποι ήταν συγκεντρωμένοι στο εμπορικό όταν στις 21:52 το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκαν πυροβολισμοί. Παρά το γεγονός πως ενόψει της Black Friday στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί, ένας άνδρας κατάφερε να περάσει με όπλο και να αρχίσει να πυροβολεί! Τραυμάτισε ένα 12χρονο κορίτσι κι έναν 18χρονο, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Χούβερ, Γκρεγκ Ρέκτορ, όλα ξεκίνησαν από καυγά ανάμεσα στον 18χρονο και τον δράστη. Ο δεύτερος τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον 18χρονο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Καθώς προσπαθούσε να διαφύγει από το σημείο, ο δράστης δέχτηκε τα πυρά των αστυνομικών και έπεσε νεκρός.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε το 12χρονο κορίτσι παραμένουν αδιευκρίνιστες. Πάντως, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, είχε τις αισθήσεις της.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως άκουσαν τουλάχιστον 10 πυροβολισμούς!

Πηγή: nbcnews.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις