Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Brendan Fraser: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική επίθεση από τον πρόεδρο των Golden Globes

Brendan Fraser

Ο ηθοποιός Brendan Fraser μίλησε για το πώς μια σεξουαλική επίθεση από μια ισχυρή προσωπικότητα του Χόλιγουντ κατέστρεψε την κινηματογραφική του καριέρα.

Μιλώντας στο GQ, ο Brendan Fraser αναφέρθηκε στη σεξουαλική επίθεση που είχε δεχτεί το 2003 από τον τότε πρόεδρο της Ένωσης Ξένου Τύπου του ο Χόλιγουντ Philip Berk.

Η επίθεση, σύμφωνα με όσα δήλωσε, έγινε στο Beverly Hills Hotel το 2003. “Με το αριστερό του χέρι μου έπιασε τα οπίσθια και άρχισε να παίζει με το ένα του δάχτυλο. Ένιωσα άρρωστος. Ένιωσα μικρό παιδί. Σαν να υπήρχε μια μπάλα στον λαιμό του. Νόμιζα ότι θα κλάψω”.

Αφού έφυγε από το γεύμα, ο Brendan Fraser είπε στη γυναίκα του τι είχε συμβεί αλλά παρέμεινε σιωπηλός από φόβο και ντροπή.

Ενώ δεν μίλησε δημόσια για το περιστατικό, έκανε τελικά καταγγελία στο HFPA αλλά η απάντηση ήταν σαφής. Τον καλούσαν σπάνια στις Χρυσές Σφαίρες μετά το 2003.

Brendan Fraser

Brendan Fraser: Η κατάθλιψη και τα προβλήματα υγείας

Ο Berk αναφέρει ότι έστειλε γράμμα στον Brendan Fraser για το περιστατικό, χωρίς ωστόσο να παραδεχτεί ότι έκανε κάτι κακό.

Από τότε ο Brendan Fraser βυθίστηκε στην κατάθλιψη και άρχισε να λέει στον εαυτό του πως του άξιζε ό,τι είχε συμβεί. “Κατηγορούσα τον εαυτό μου και ήμουν δυστυχισμένος”.

Από τους ρόλους που έπαιζε αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας. Οι τραυματισμοί του τον οδήγησαν πολλές φορές στο χειρουργείο. Για 7 χρόνια έμπαινε και έβγαινε στα νοσοκομεία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις