Κόσμος

Brexit: Δεν στηρίζουν τη συμφωνία οι Εργατικοί

Ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, δήλωσε πως δεν θα στηρίξει την προσπάθεια της Μέι να περάσει τη συμφωνία για το Brexit.

Και αυτό γιατί όπως τόνισε ο κ. Κόρμπιν, θα είναι ίδια στην βάση της για το Brexit με αυτές που έχουν απορριφθεί ήδη τρεις φορές από το βρετανικό κοινοβούλιο.

“Δεν έχουμε δει ακόμη τη νέα συμφωνία αλλά κάτι από αυτά που έχουμε ακούσει δεν με οδηγεί να πιστέψω πως θα είναι ουσιαστικά διαφορετική, από την προηγούμενη συμφωνία για το Brexit. Με τα ισχύοντα μέχρι σήμερα δεν θα την υποστηρίξουμε,” δήλωσε ο Τζέρεμι Κόρμπιν στην σημερινή εκπομπή του Άντριου Μαρ στο BBC.

Η Μέι από την πλευρά της δήλωσε στην εφημερίδα “The Sunday Times” ότι θα παρουσιάσει μία “νέα γενναία προσφορά” στους βουλευτές, με “ένα βελτιωμένο πακέτο μέτρων” σε μια τελική προσπάθεια να περάσει την συμφωνία για το Brexit από το κοινοβούλιο, πριν παραιτηθεί από την πρωθυπουργία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικά βίντεο από την πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα στο Ισραήλ
Η Τεχεράνη ανέλαβε την ευθύνη για την εκτόξευση πυραύλου εναντίον της Ντιμόνα, χαρακτηρίζοντάς την ως «ανταπόδοση» της «εχθρικής» επίθεσης στις πυρηνικές εγκαταστάσεις στη Νατάνζ του κεντρικού Ιράν
Βίντεο από την πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα
Ο Τραμπ απειλεί με αφανισμό τους σταθμούς ενέργειας του Ιράν αν δεν ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ – Απαντά με αντίποινα η Τεχεράνη
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα πλήξουν και θα αφανίσουν τους διάφορους σταθμούς παραγωγής ενέργειας (στη χώρα), ξεκινώντας από τον μεγαλύτερο», αναφέρει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ 33
Βρετανικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο έφτασε στην Αραβική Θάλασσα – Είναι εξοπλισμένο με πυραύλους Tomahawk
Το υποβρύχιο HMS Anson – εξοπλισμένο με πυραύλους Tomahawk Block IV και τορπίλες Spearfish – αναχώρησε προ ημερών από το Περθ της Αυστραλίας και διένυσε περίπου 5.500 μίλια (8.850 χλμ) προκειμένου να φθάσει στην Αραβική Θάλασσα.
Tο υποβρύχιο HMS Anson