Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Brexit: Διέψευσαν τον προορισμό, όχι όμως και πως αποχωρούν από τη Μ. Βρετανία Goldman Sachs και Morgan Stanley

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Σε διάψευση της μετεγκατάστασής τους στη Φρανκφούρτη, όχι όμως και της απόφασης να μεταφερθούν εκτός Μεγάλης Βρετανίας μόλις η κυβέρνηση ενεργοποιήσει το Άρθρο 50, προχώρησαν οι αμερικανικές επενδυτικές τράπεζες Goldman Sachs και Morgan Stanley.

Η είδηση μεταδόθηκε πριν μερικές ημέρες και έλεγε πως οι δύο αμερικανικές επενδυτικές τράπεζες, σχεδιάζουν να μεταφέρουν στη Φρανκφούρτη, το προσωπικό και τις δραστηριότητές τους που βρίσκονται στο Λονδίνο, με το ξεκίνημα των διαδικασιών του “διαζυγίου” Μεγάλης Βρετανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρώτη διέψευσε η Goldman Sachs, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της, πως «Δεν έχουμε κάνει αλλαγές στις ανάγκες μας σε ό,τι αφορά ακίνητα στη Φρανκφούρτη ως αποτέλεσμα της έκβασης του δημοψηφίσματος. Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει τους υπαλλήλους μας, δεν υπάρχει άμεση αλλαγή στον τρόπο ή στο πού λειτουργούμε».

Αμέσως μετά ήρθε και η ανακοίνωση της Morgan Stanley, στο ίδιο μήκος κύματος. “Η Morgan Stanley δεν έχει κάποιο προσύμφωνο μίσθωσης χώρων γραφείου στη Φρανκφούρτη». Όπως εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει, αμφότερες οι ανακοινώσεις δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μεταφερθούν εν ευθέτω χρόνο…

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε