Κόσμος

Brexit: Παραμένει πρώτος στις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές ο Μπόρις Τζόνσον

Το Συντηρητικό Κόμμα του Μπόρις Τζόνσον που θέλει να τελειώνει με το Brexit άμεσα παραμένει πρώτο στις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου με φόντο το Brexit βρίσκουν τους Συντηρητικούς να είναι το μεγάλο φαβορί καθώς σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του Panelbase διατηρούν ένα ποσοστό 40%.

Την ίδια ώρα το Εργατικό Κόμμα του Τζέρεμι Κόρμπιν ανέβηκε κατά μια ποσοστιαία μονάδα, φτάνοντας στο 30%, ενώ οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες καταγράφουν ένα ποσοστό 15%.

Το ποσοστό του κόμματος Brexit ανέρχεται σε 8%, με πτώση μίας ποσοστιαίας μονάδας, βάσει της δημοσκόπησης που δημοσιεύτηκε σήμερα και στην οποία συμμετείχαν 1.046 άνθρωποι το διάστημα 6-8 Νοεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φόβοι για επικίνδυνη κλιμάκωση και μαζική επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν - Πιθανή νέα εμπλοκή του Ισραήλ
Ο Νετανιάχου, θα πραγματοποιήσει σήμερα σύσκεψη εθνικής ασφάλειας με τη συμμετοχή κορυφαίων υπουργών και στενών συνεργατών του, την ώρα που εντείνονται οι εκτιμήσεις για κοινή δράση ΗΠΑ και Τελ Αβίβ στην Τεχεράνη
Social Media