Κόσμος

Brexit: Παραμένει πρώτος στις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές ο Μπόρις Τζόνσον

Το Συντηρητικό Κόμμα του Μπόρις Τζόνσον που θέλει να τελειώνει με το Brexit άμεσα παραμένει πρώτο στις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές.

Οι εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου με φόντο το Brexit βρίσκουν τους Συντηρητικούς να είναι το μεγάλο φαβορί καθώς σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του Panelbase διατηρούν ένα ποσοστό 40%.

Την ίδια ώρα το Εργατικό Κόμμα του Τζέρεμι Κόρμπιν ανέβηκε κατά μια ποσοστιαία μονάδα, φτάνοντας στο 30%, ενώ οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες καταγράφουν ένα ποσοστό 15%.

Το ποσοστό του κόμματος Brexit ανέρχεται σε 8%, με πτώση μίας ποσοστιαίας μονάδας, βάσει της δημοσκόπησης που δημοσιεύτηκε σήμερα και στην οποία συμμετείχαν 1.046 άνθρωποι το διάστημα 6-8 Νοεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Kωδική ονομασία «Πετράδι του Στέμματος»:Τα σενάρια για την κατάληψη του νησιού Χαργκ του Ιράν από τους Αμερικανούς πεζοναύτες
Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι το USS Tripoli να μείνει εκτός Περσικού Κόλπου και με τη χρήση την 12 αεροσκαφών Bell Boeing V-22 Osprey να μεταφερθούν κατά κύματα στο νησί οι πεζοναύτες
Η νήσος Χαργκ
Κατζ: Σκοτώσαμε τον υπουργό Πληροφοριών του Ιράν, Ισμαΐλ Χατίμπ – Σήμερα αναμένονται σημαντικές εκπλήξεις
Ο Κατζ και ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου έχουν «εξουσιοδοτήσει τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις να εξουδετερώνουν οποιοδήποτε ανώτερο Ιρανό αξιωματούχο»
Ισραέλ Κατζ