Κόσμος

Brexit: Συνάντηση Μέρκελ – Μέι την Τρίτη στο Βερολίνο

Κρίσιμο τετ α τετ Μέρκελ - Μέι πριν τη Σύνοδο Κορυφής της Τετάρτης για το Brexit. Και τον Γάλλο πρόεδρο θα συναντήσει η βρετανίδα πρωθυπουργός.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με την βρετανίδα Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι θα συναντηθεί αύριο το μεσημέρι στο Βερολίνο η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ.

Η συνάντηση, σύμφωνα με τον ίδιο, πραγματοποιείται ενόψει της έκτακτης Συνόδου Κορυφής των «27» για το Brexit, την Τετάρτη. Ο κ. Ζάιμπερτ αρνήθηκε ωστόσο να προχωρήσει σε οποιαδήποτε εκτίμηση σχετικά με τις πιθανότητες αποτροπής εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ χωρίς συμφωνία.

Συνάντηση και με Μακρόν

Και ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα δεχθεί αύριο στο προεδρικό μέγαρο στο Παρίσι την βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι για συνομιλίες με θέμα το Brexit, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος της γαλλικής προεδρίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Βράζει» η Ευρώπη: Κύμα διαδηλώσεων σε Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Αλβανία - Επεισόδια, συλλήψεις και αυστηρά μέτρα ασφαλείας
Η στεγαστική κρίση, το κόστος διαβίωσης και η κοινωνική δυσαρέσκεια τροφοδοτούν κινητοποιήσεις σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, με τις κυβερνήσεις να ενισχύουν τα μέτρα ασφαλείας
Αλβανία, επεισόδια
Ιταλία: 500 επιπλέον στρατιώτες στο Μιλάνο αλλά χωρίς διευρυμένες δικαιοδοσίες – Βιομετρική αναγνώριση με AI για διαδηλωτές με καλυμμένο πρόσωπο
Η προληπτική προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα πριν από τις διαδηλώσεις θα μπορεί να επεκταθεί σε ανηλίκους αλλά και «σε όποιον έχει δημιουργήσει προβλήματα στη δημόσια ασφάλεια, σε χώρους μεγάλης προσέλευσης»
REUTERS
Ιράν: «Δεν θα φύγει ούτε γραμμάριο εμπλουτισμένου ουρανίου από τη χώρα» – Οι όροι για διάλογο με τις ΗΠΑ
Οι ΗΠΑ ζητούν την άμεση απομάκρυνση των αποθεμάτων , ενώ η Τεχεράνη επιμένει ότι οποιαδήποτε διαδικασία μείωσης του εμπλουτισμού πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός της χώρας
Ιράν