Κόσμος

Brexit: Συνάντηση Μέρκελ – Μέι την Τρίτη στο Βερολίνο

Κρίσιμο τετ α τετ Μέρκελ - Μέι πριν τη Σύνοδο Κορυφής της Τετάρτης για το Brexit. Και τον Γάλλο πρόεδρο θα συναντήσει η βρετανίδα πρωθυπουργός.

Με την βρετανίδα Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι θα συναντηθεί αύριο το μεσημέρι στο Βερολίνο η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ.

Η συνάντηση, σύμφωνα με τον ίδιο, πραγματοποιείται ενόψει της έκτακτης Συνόδου Κορυφής των «27» για το Brexit, την Τετάρτη. Ο κ. Ζάιμπερτ αρνήθηκε ωστόσο να προχωρήσει σε οποιαδήποτε εκτίμηση σχετικά με τις πιθανότητες αποτροπής εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ χωρίς συμφωνία.

Συνάντηση και με Μακρόν

Και ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα δεχθεί αύριο στο προεδρικό μέγαρο στο Παρίσι την βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι για συνομιλίες με θέμα το Brexit, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος της γαλλικής προεδρίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Τις λεπτομέρειες θα τις συζητήσω με τον Τραμπ» λέει ο Ζελένσκι στις πρώτες δηλώσεις του μετά τις συνομιλίες στη Γενεύη
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου πάντως, δήλωσε ότι δεν έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βολοντίμιρ Ζελένσκι αυτή την εβδομάδα
REUTERS
Financial Times: ΗΠΑ και Ουκρανία έφτιαξαν νέο ειρηνευτικό σχέδιο 19 σημείων – «Θετικό και πλήρως αναθεωρημένο»
Οι ΗΠΑ είχαν προηγουμένως ασκήσει πίεση στην Ουκρανία να συμφωνήσει σε μία πρόταση 28 σημείων που είχε εκπονηθεί από αξιωματούχους της Ουάσινγκτον και της Μόσχας
Οχήματα καίγονται κοντά σε πολυκατοικία που χτυπήθηκε από ρωσικό drone στο Χάρκοβο της Ουκρανίας
Απαγόρευση εισόδου στη Γκρέτα Τούνμπεργκ στη Βενετία - «Έβαψε» πράσινο το μεγάλο κανάλι
Οι ακτιβιστές, μεταξύ αυτών και η 22χρονη Γκρέτα Τούνμπεργκ, χρησιμοποίησαν μη τοξική, περιβαλλοντικά ασφαλή βαφή, συνδέοντας τη διαμαρτυρία τους στη Βενετία με τη λήξη της συνόδου Cop30 στη Βραζιλία
Γκρέτα Τούνμπεργκ