Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Φυγάδευσαν την Britney Spears! Τρόμος με θαυμαστή σε συναυλία της [vid]

Britney Spears

Χάος επικράτησε σε συναυλία της Britney Spears όταν ανέβηκε θαυμαστής στη σκηνή ενώ τραγουδούσε το τελευταίο της τραγούδι.

Η Britney Spears εμφανώς τρομοκρατημένη ρωτούσε τους άντρες ασφαλείας της αν είχε όπλο. Σωματοφύλακες και χορευτές κατάφεραν να απομακρύνουν τον θαυμαστή από τη σκηνή του Planet Hollywood στο Λας Βέγκας πριν προλάβει να την προσεγγίσει.

Αμέσως μετά το περιστατικό η τραγουδίστρια αποχώρησε από τη σκηνή, με τους θαυμαστές να αποδοκιμάζουν τον “εισβολέα”. Σε βίντεο που ανέβασαν θαυμαστές της, η Britney Spears ακούγεται να ρωτά τους άντρες ασφαλείας της αν έχει όπλο.

Άνθρωπος στο κοντινό της περιβάλλον ανέφερε ότι η 35χρονη τρομοκρατήθηκε από το περιστατικό. Όλα έγιναν ενώ τραγουδούσε το τελευταίο της τραγούδι You Drive Me “Crazy”.

Fan rushes stage tonight #britneyspears @britneyspears

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears: Piece Of Me (@pombritneyperformances) στις

Αυλαία για το σόου της Britney Spears στο Λας Βέγκας

H Britney Spears δεν κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί, καθώς άντρες ασφαλείας και χορευτές προσπαθούσαν να κρατήσουν τον θαυμαστή μακριά της. “Είναι όλα εντάξει; Τι συμβαίνει; Έχει όπλο;” ήταν τα πρώτα λόγια της διάσημης τραγουδίστριας της ποπ.

Το residency show της Μπρίτνεϊ Σπίαρς “Piece Of Me Vegas” με πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο. Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση.

Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στο Planet Hollywood Resort & Casino στο Λας Βέγκας ήταν στις 27 Δεκεμβρίου του 2013. Το 2015 επεκτάθηκε το συμβόλαιό της με το Planet Hollywood για δύο χρόνια και πλέον ολοκληρώνεται η συνεργασία τους.

Το σόου, που περιελάμβανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, παρουσιαζόταν 50 φορές τον χρόνο και το 2015 είχε ονομαστεί “Best of Las Vegas”. Τον Φεβρουάριο του 2017 τα κέρδη είχαν ξεπεράσει τα 103 εκατομμύρια δολάρια. Περισσότεροι από 700.000 ανθρώπους έδωσαν το παρών και μετέτρεψαν τις συναυλίες της σε μια από τις πιο πετυχημένες παραστάσεις στο Λας Βέγκας.

Στις 28 Μαρτίου του 2017 η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πως το σόου θα κάνει περιοδεία ως “Britney: Live in Concert” το καλοκαίρι. Ανάμεσα στις χώρες που θα παρουσιαστεί το σόου βρίσκονται Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ισραήλ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις