Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κορονοϊός: Οι BTS καλούν τους οπαδούς τους να μην πηγαίνουν στις συναυλίες που δίνουν

Κορονοϊός: Οι BTS καλούν τους οπαδούς τους να μην πηγαίνουν στις συναυλίες που δίνουν
youtube (αρχείο)

Οι super star της K-pop, οι BTS ζήτησαν από τους θαυμαστές τους να μείνουν μακριά από τα αμέσως επόμενα σόου τους για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού στη Νότια Κορέα.

Το συγκρότημα από τη Σεούλ, BTS, αναμένεται να μαγνητοσκοπήσει τηλεοπτικά σόου αυτή την εβδομάδα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Map Of The Soul: 7».

Σε email που έστειλαν σε μέλη του fan club τους οι BTS εξηγούν ότι τα σόου θα γίνουν, αλλά χωρίς κοινό στο στούντιο.

Επίσης θα διοργανωθεί συνέντευξη «χωρίς τους εκπροσώπους του Τύπου» αναφέρεται σε ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας του συγκροτήματος, Big Hit.

«Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε πλήρως με την πολιτική της κυβέρνησης να απέχουμε από την πραγματοποίηση εκδηλώσεων με τεράστιο αριθμό συμμετεχόντων προκειμένου να αποτρέψουμε τη διάδοση του κορονοϊού» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Θα θέλαμε να συμβουλέψουμε τους θαυμαστές να αποφύγουν επίσκεψη στον χώρο της συνέντευξης Τύπου για τη δική σας ασφάλεια και σας ζητάμε να στηρίξετε τους BTS παρακολουθώντας τη συνέντευξη τύπου μέσω διαδικτύου» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Κορονοϊός: “Θερίζει” και στη Νότια Κορέα

Επτά άτομα έχουν πεθάνει από κορονοϊό στη Νότια Κορέα, με περισσότερους από 760 ανθρώπους να έχουν νοσήσει από τον ιό, σύμφωνα με το BBC.

Περίπου 7.700 στρατιώτες έχουν τεθεί σε καραντίνα μετά την επιβεβαίωση 11 κρουσμάτων κορονοϊού.

Η τελετή απονομής των Korean Music Awards (Κορεατικών Μουσικών Βραβείων) έχει επίσης ακυρωθεί και οι νικητές θα ανακοινωθούν online στις 27 Φεβρουαρίου.

Οι BTS είναι υποψήφιοι στην κατηγορία Καλλιτέχνης της Χρονιάς. Το «SBS Super Concert» στο οποίο θα συμμετείχαν οι BTS και άλλοι σταρ της K-pop, όπως οι Zico, NCT 127 και Cherry Bullet αναβλήθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στην πόλη Νταεγκού.

Οι BTS απολογήθηκαν στους θαυμαστές τους που ανυπομονούσαν να παρακολουθήσουν τα σόου προσθέτοντας: «Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις