Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Camila Cabello: Στο νοσοκομείο – Ακύρωσε συναυλία με την Taylor Swift

Camila Cabello

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η τραγουδίστρια Camila Cabello. Ακύρωσε συναυλία με την Taylor Swift.

Η Camila Cabello που έχει κάνει θραύση με το single της Havana μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα αφυδάτωσης και πυρετό.

Ανησύχησε τους θαυμαστές της όταν αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να αποσυρθεί από προγραμματισμένη συναυλία με την Taylor Swift αφού μπήκε στο νοσοκομείο.

Η 21χρονη τραγουδίστρια του Havana εισήχθη στο νοσοκομείο αφυδατωμένη και με ψηλό πυρετό μετά την εμφάνισή της στα Billboard Music Awards την Κυριακή.

Ήταν την επόμενη μέρα που τρόμαξε τους θαυμαστές της όταν τους ενημέρωσε ότι ήταν τόσο άρρωστη που μεταφέρθηκε στα Επείγοντα.

Η υπόσχεση της Camila Cabello στους θαυμαστές της

“Μετά την εμφάνισή μου στα Billboards αισθανόμουν πραγματικά άρρωστη και κατέληξα στο νοσοκομείο. Μου έκαναν πολλές εξετάσεις και η διάγνωση ήταν αφυδάτωση και υψηλός πυρετός”, έγραψε η Camila Cabello στο Twitter.

“Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει πραγματικά να ξεκουραστώ διαφορετικά δεν θα γίνω καλά. Οπότε δυστυχώς δεν θα μπορέσω να συμμετέχω στο Reputation tour στο Σιάτλ αύριο. Λυπάμαι που σας απογοητεύω. Θα φροντίσω να επανορθώσω το συντομότερο δυνατό”.

Η Camila Cabello σημείωσε ότι έχει πιέσει πολύ τον εαυτό της και πλέον υποσχέθηκε να τον φροντίζει καλύτερα.

Πηγή: Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις