Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Cressida Bonas: Αινιγματικό μήνυμα της πρώην! Αιχμές για τον πρίγκιπα Χάρι;

Cressida Bonas

Ήταν λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε ο πρίγκιπας Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle. Η πρώην αγαπημένη του Cressida Bonas ανέβασε ένα αινιγματικό μήνυμα που άναψε φωτιές.

Η 28χρονη ηθοποιός Cressida Bonas βρέθηκε στο επίκεντρο με αφορμή τον πρίγκιπα Χάρι και το ερωτικό παρελθόν του. “Δεν έχει σημασία πόσο μορφωμένος, ταλαντούχος, πλούσιος ή κουλ νομίζεις ότι είσαι. Το πώς συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους τελικά τα λέει όλα”. Αυτό ήταν το αινιγματικό ποστ της Cressida Bonas στο Instagram.

Truth #quotestoliveby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cressida Bonas (@cressida_bonas_) στις

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στα σχόλια έσπευσαν να συνδέσουν το μήνυμά της με τον πρίγκιπα Χάρι. Άλλοι συμφώνησαν μαζί της και άλλοι σχολίασαν πως θα ήταν καλύτερα να μην πει τίποτα. “Αναρωτιέμαι αν αυτό απευθύνεται σε κάποιον συγκεκριμένο”, σχολίασε ένας follower, με άλλον να αναφέρει ότι όσο στεναχωρημένος και να είσαι για μια σχέση που τελείωσε δεν πρέπει να βάζεις μπροστά τα social media για να το εκφράσεις.

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και το μήνυμα όλο νόημα

Η Cressida Bonas, που χώρισε από τον πρίγκιπα Χάρι το 2014, συνόδευσε το μήνυμα με το hashtag “αλήθεια #quotestoliveby”. Ανέβασε το μήνυμα το απόγευμα της Τρίτης και ενώ γίνονταν γνωστές πληροφορίες για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Meghan Markle.

Η 28χρονη ηθοποιός θεωρούνταν πως θα ήταν εκείνη που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του. Είχε όλα τα “προσόντα” για τον ρόλο της πριγκίπισσας και ήταν καλή φίλη με την πριγκίπισσα Βεατρίκη και την πριγκίπισσα Ευγενία.

Ήταν η πιο πρόσφατη σοβαρή σχέση του πρίγκιπα Χάρι. Η Cressida Bonas ήταν περισσότερο πιθανό να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πρίγκιπα Χάρι. Αποφάσισαν όμως να χωρίσουν μετά από δύο χρόνια σχέσης το 2014 χωρίς ποτέ να αποκαλυφθεί το γιατί. Λίγο πριν χωρίσουν μάλιστα είχαν φουντώσει οι φήμες για επισημοποίηση της σχέσης τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις