Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Cyber Monday: Κύμα αγορών στα ηλεκτρονικά καταστήματα! – Video

Cyber Monday: Κύμα αγορών στα ηλεκτρονικά καταστήματα! – Video

Cyber Monday σήμερα (26.11.2018) και οι καταναλωτές που δεν πρόλαβαν να ψωνίσουν στην Black Friday παίρνουν… την εκδίκησή τους!

Η Cyber Monday επικεντρώνεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και θεωρείται το online αντίστοιχο της Black Friday, ενθαρρύνοντας, μέσω προσφορών, τους καταναλωτές να κάνουν διαδικτυακά τις αγορές τους.

Στη Νέα Υόρκη, η Cyber Monday είναι η πρώτη Δευτέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές.

Την τελευταία εβδομάδα περισσότεροι από 75 εκατομμύρια Αμερικανοί έκαναν προπαραγγελίες μέσω διαδικτύου περιμένοντας τη Cyber Monday.

Αν και οι εκπτώσεις αφορούν αγορές μέσω διαδικτύου, όπως υποδηλώνει και η λέξη cyber, παρ’ όλα αυτά αρκετά πολυκαταστήματα κάνουν προσφορές και στους πελάτες που θα επιλέξουν να ψωνίσουν με τον συνηθισμένο τρόπο.

Όμως η πλειοψηφία που επισκέπτεται ανήμερα της… Cyber Monday τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικών συσκευών, επιλέγουν από κοντά το smartphone ή τον υπολογιστή που επιθυμούν και στη συνέχεια το αγόρασαν ηλεκτρονικά, εξοικονομώντας έτσι περισσότερα χρήματα.

Στο παρακάτω VIDEO θυμόμαστε εικόνες από τις εγκαταστάσεις της Amazon κατά την Black Friday και τη Cyber Monday το 2017:

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις