Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Δαιμονισμένη 4χρονη σκότωσε τον ιερέα που ενέπνευσε τον Εξορκιστή!

Δαιμονισμένη 4χρονη σκότωσε τον ιερέα που ενέπνευσε τον Εξορκιστή!

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του ιερέα Malachi Martin που ενέπνευσε την ταινία “Ο Εξορκιστής” δίνει στο φως της δημοσιότητας πρώην πράκτορας της CIA.

O Malachi Martin, όπως προκύπτει από νέα στοιχεία, πέθανε από πτώση αφότου του μίλησε μια δαιμονισμένη 4χρονη. Μια αόρατη δύναμη, όπως ισχυρίζεται ο φίλος του Robert Marrow, τον έσπρωξε στον θάνατό του. Λίγο πριν από την κυκλοφορία νέου ντοκιμαντέρ, ο Robert Marrow μιλά για τον θάνατο του στενού του φίλου από πτώση όταν του μίλησε ένα 4χρονο κορίτσι που επρόκειτο να του κάνει εξορκισμό στην Αμερική.

Μιλώντας στο RTE Radio 1’s The Ryan Tubridy Show, ο πρώην πράκτορας της CIA Robert Marrow περιέγραψε τις τελευταίες του στιγμές. Ο ιερέας Malachi Martin είχε προσφερθεί να κάνει εξορκισμό σε ένα 4χρονο κοριτσάκι. Όταν έφτασε στο σπίτι, η οικογένεια ήταν εκεί και το κορίτσι πλησίασε τον ιερέα και του είπε: “Οπότε είσαι ο Malachi Martin και πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθήσεις;”.

Μετά από αυτή τη συνάντηση, που ο Marrow περιέγραψε ως το πιο ενοχλητικό πράγμα που είχε δει ποτέ, ο Malachi Martin έπεσε και πέθανε από τραύμα στο κεφάλι στα 78 του χρόνια. Τον έσπρωξε μια αόρατη δύναμη. Ήταν ο άνθρωπος που ενέπνευσε τη διάσημη ταινία του 1973 “Ο Εξορκιστής”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε