Κόσμος

Δανία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο λόγω απειλής για βόμβα – Χειροπέδες σε έναν άνδρα

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Μπιλούντ στη Δανία, λόγω απειλής για βόμβα. Ένας άνδρας συνελήφθη μετά την εκκένωση του αεροδρομίου.

Το δεύτερο μεγαλύτερο της Δανίας, το Μπιλούντ, εκκενώθηκε, ενώ ένας άνδρας συνελήφθη σε σχέση με απειλή για βόμβα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το αεροδρόμιο, που βρίσκεται στην κεντροδυτική Δανία, εκκενώθηκε και εξακολουθεί να είναι κλειστό μετά την απειλή.

«Η εκκένωση προχώρησε ήρεμα και όπως αναμενόταν, με τους ταξιδιώτες να ακολουθούν τις οδηγίες μας», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο αστυνομικός επιθεωρητής, Μίκαελ Βάις.

Οι έρευνες για το συμβάν συνεχίζονται, ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας πως δεν είναι σαφές πότε θα ξανανοίξει το αεροδρόμιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ απένειμε το Μετάλλιο Τιμής στον πιλότο που τραυματίστηκε κατά την επιχείρηση Μαδούρο: «Δέχτηκε 4 πυροβολισμούς που διέλυσαν το πόδι του»
Ο Έρικ Σλόβερ ήταν χειριστής του ελικοπτέρου Chinook και προσέγγισε το βράδυ το συγκρότημα που συνελήφθη ο Νικολάς Μαδούρο
Ο Έρικ Σλόβερ
Τραμπ για Ιράν: «Δεν θα επιτρέψω ποτέ, το νούμερο ένα χορηγό της τρομοκρατίας να αποκτήσει πυρηνικό όπλο»
Η ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ «Για την κατάσταση του Έθνους» ήταν μαραθώνια, κράτησε μία ώρα και 50 λεπτά σπάζοντας κάθε ρεκόρ - Χαρακτήρισε λυπηρή την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για τους δασμούς
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
5