Κόσμος

Δανία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο λόγω απειλής για βόμβα – Χειροπέδες σε έναν άνδρα

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Μπιλούντ στη Δανία, λόγω απειλής για βόμβα. Ένας άνδρας συνελήφθη μετά την εκκένωση του αεροδρομίου.

Το δεύτερο μεγαλύτερο της Δανίας, το Μπιλούντ, εκκενώθηκε, ενώ ένας άνδρας συνελήφθη σε σχέση με απειλή για βόμβα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το αεροδρόμιο, που βρίσκεται στην κεντροδυτική Δανία, εκκενώθηκε και εξακολουθεί να είναι κλειστό μετά την απειλή.

«Η εκκένωση προχώρησε ήρεμα και όπως αναμενόταν, με τους ταξιδιώτες να ακολουθούν τις οδηγίες μας», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο αστυνομικός επιθεωρητής, Μίκαελ Βάις.

Οι έρευνες για το συμβάν συνεχίζονται, ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας πως δεν είναι σαφές πότε θα ξανανοίξει το αεροδρόμιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ με Μαδούρο: Το τελεσίγραφο και οι διαβεβαιώσεις για προστασία του προέδρου της Βενεζουέλας και της οικογένειάς του
«Φύγε τώρα από τη Βενεζουέλα κι εμείς θα διασφαλίσουμε την ασφάλεια για σένα και την οικογένειά σου» ήταν το μήνυμα Τραμπ σε Μαδούρο
Ο Νικολάς Μαδούρο
Επιφυλακτικός ο Τραμπ για τη συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας – «Το ουκρανικό σκάνδαλο διαφθοράς δεν βοηθά στις διαπραγματεύσεις»
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου - Στη Μόσχα σήμερα ο Στιβ Γουίτκοφ ενώ ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι αναμένεται να συναντηθεί με τον Εμανουέλ Μακρόν στο Παρίσι
Ντόναλντ Τραμπ