Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δασκάλα για κλάμματα – Απάνθρωπη… εντολή σε βαριά άρρωστο κοριτσάκι (ΦΩΤΟ)

Πηγή φωτό - metro.co.uk
Πηγή φωτό - metro.co.uk

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, με… αρνητική πρωταγωνίστρια μία δασκάλα, η οποία ανάγκασε ένα κοριτσάκι που πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια να βγάλει την περούκα που φορούσε, για να μην… επηρεάσει τους συμμαθητές της!

Το 11χρονο κορίτσι πάσχει έχει αλωπεκία, αλλά δυστυχώς πάσχει και από μία πολύ σπάνια ασθένεια πρόωρης γήρανσης, που ονομάζεται Hutchinson Gilford Progeria.

Το θέατρο του παραλόγου…

Αυτό όμως που συνέβη μόλις πριν λίγες μέρες ξεπερνάει κάθε φαντασία. Πήγε στο σχολείο της με μία χρωματιστή περούκα, προφανώς για να μπορέσει να παλέψει ψυχολογικά τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά, αλλά η δασκάλα της είχε διαφορετική άποψη!
Πηγή φωτό - metro.co.uk
Σύμφωνα με όσα καταγγέλει και η 29χρονη μητέρα της άτυχης Ashanti Elliot Smit, η δασκάλα ζήτησε από την 11χρονη να βγάλει την περούκα της, καθώς θεώρησε πως έτσι η μικρή θα ενθάρρυνε τους συμμαθητές της να βάψουν κι εκείνοι τα μαλλιά τους…

Όπως μάλιστα σημειώνει η μητέρα, η περούκα είναι πανάκριβη και ήταν δώρο ενός οικογενειακού φίλου που προσπαθεί να στηρίξει την Ashanti Elliot Smit.

“Της έχουν απομείνει μόνο λίγα χρόνια ζωής… Θέλουμε να ζει την κάθε στιγμή στο μέγιστο βαθμό”. Ένα μήνυμα ζωής από την 29χρονη Phoebe Smith, που προσπαθεί να σταθεί στην κόρη της…

Πηγή: metro.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε