Κόσμος

Δάσκαλοι μαστιγώνουν μαθήτρια στη Νιγηρία επειδή ήπιε αλκοόλ

Ένα εξοργιστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο τέσσερις δάσκαλοι σε σχολείο της Νιγηρίας χτυπούν ανελέητα μια μαθήτρια με μαστίγια μετά από συγκατάθεση του πατέρα της, επειδή κατανάλωσε αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της μαθήτριας από τη Νιγηρία, την είδε να καταναλώνει αλκοόλ σε βίντεο, το είπε στους δασκάλους της και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία της με τα μαστίγια, την οποία έκατσε και παρακολούθησε. Μάλιστα, ο πατέρας υπερασπίστηκε την επιθυμία του να τιμωρηθεί η κόρη του, επειδή αναστατώθηκε όταν την είδε με αλκοόλ στα χέρια.

Οι δάσκαλοι δεν δίστασαν να πάρουν τα μαστίγια και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τόσο τη νεαρή κοπέλα όσο και έναν φίλο της, με τα βίντεο από τις βουρδουλιές να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να προκαλούν την οργή των χρηστών των social media, οι οποίοι ζητούν λήψη μέτρων για το σχολείο αυτό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η κοπέλα φαίνεται γονατιστή να προσπαθεί να προστατευτεί από τα χτυπήματα ενώ σε ένα σημείο πέφτει και το χιτζάμπ από το κεφάλι της, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο διευθυντής του σχολείου έχει τεθεί σε αναστολή, ωστόσο το εκπαιδευτικό ίδρυμα υπερασπίστηκε τις ποινές στο BBC, λέγοντας πως η τιμωρία συνάδει με τον ισλαμικό νόμο.

Σε ανακοίνωσή της, η τοπική κυβέρνηση ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα από μια ομάδα «αποτελούμενη από μουσουλμάνους μελετητές, ηγέτες και κυβερνητικούς αξιωματούχους». Τα παιδιά λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια επισκέφθηκαν τραυματίες του δυστυχήματος στην Κόρδοβα - Φωτογραφίες
Το βασιλικό ζεύγος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες που νοσηλεύονται, υπογραμμίζοντας ότι η σκέψη τους βρίσκεται κοντά σε όλους όσοι επλήγησαν από το δυστύχημα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας συνομιλούν με τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νοσοκομείο «Reina Sofia»
Η Ryanair «τρολάρει» τον Έλον Μασκ ανακοινώνοντας προς τιμήν του προσφορά «θέσεων για μεγάλους ηλίθιους» με 16,99 λίρες
Η Ryanair ξεκινά την πώληση θέσεων «Big Idiot» καθώς εντείνεται η διαμάχη με τον Elon Musk ο οποίος είχε ζητήσει να απολυθεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αφήνοντας υπονοούμενα για πιθανή εξαγορά της από τον ίδιο
Ο Έλον Μασκ και ο διευθυντής της Ryanair, Μάικλ Ο'Λίρι