Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Δείτε ποιος ηθοποιός έχει δώσει στην κόρη του το όνομα από το αγαπημένο του video game!

Ο κορυφαίος θρύλος του Hollywood, Robin Williams, μοιράζεται το πάθος του για τα παιχνίδια The Legend of Zelda.

Ο Robin Williams είναι γνωστό ότι ανήκει στους μεγαλύτερους fans της σειράς The Legend of Zelda.

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός του Hollywood αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν παθιαστεί απόλυτα με την σειρά The Legend of Zelda από την πρώτη φορά που την έπαιξαν πριν περισσότερο από 20 χρόνια. Η αγάπη του για τη σειρά τον ενέπνευσε να ονομάσει την κόρη του Zelda προς τιμή της πριγκίπισσας των παιχνιδιών.

Από τη στιγμή που ο Williams έπαιξε για πρώτη φορά το The Legend of Zelda στο Nintendo Entertainment System με την γυναίκα του και τον γιο του, Zachary, το 1987, αμέσως έγιναν μεγάλοι fans.

“Περνούσαν ώρες και ώρες και ήμασταν απόλυτα απορροφημένοι στην επική περιπέτεια,» εξηγεί ο Williams explains. 

“Το αγαπημένο μου στοιχείο ήταν να λύνω τους γρίφους. Λάτρευα να εξερευνώ κάθε δωμάτιο και να βρίσκω μυστικά περάσματα και κρυμμένα αντικείμενα. Θυμάμαι ακόμα πολύ έντονα τον ήχο που έκαναν οι πόρτες όταν άνοιγαν.”

Η αγάπη του για τη σειρά έχει περάσει και στην υπόλοιπη οικογένειά του και ιδιαίτερα στη κόρη του, Zelda Williams, την οποία είναι γνωστό ότι ο Robin ονόμασε προς τιμή της Πριγκίπισσας Zelda από τη σειρά παιχνιδιών. “Φαινόταν απολύτως φυσικό. Όταν η γυναίκα μου ήταν έγκυος, ο γιος μου ο Zachary ανέφερε ότι το Zelda θα ήταν ένα τέλειο όνομα για την νέα του μικρή αδελφή ”.

Ο Robin και η σύζυγός του σκέφτηκαν, “Zelda… Τι φοβερό όνομα … είναι μαγικό, όπως κι εκείνη.” Στις 31 Ιουλίου 1989, η Zelda Rae Williams γεννήθηκε.

Φαίνεται ότι η Zelda Williams κληρονόμησε και την αγάπη του πατέρα της για τη σειρά παιχνιδιών The Legend of Zelda series. “Έχω τερματίσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια Zelda… η καλύτερή μου ανάμνηση από το The Legend of Zelda: Ocarina of Time σίγουρα είναι όταν έπαιζα με το τόξο και το βέλος. Έκανα τοξοβολία εκείνη την εποχή, οπότε είχε πολύ πλάκα να τα χρησιμοποιώ και στον φανταστικό κόσμο. Αυτό και η Epona… έκανα και ιππασία εκείνη την εποχή και λάτρευα την ιδέα να καλώ ένα άλογο μέσω ενός μουσικού οργάνου.”

Ο Robin και η Zelda διασκεδάζουν πολύ με το γεγονός ότι το περίεργο όνομά της συχνά μπερδεύει τον κόσμο – “Πολλοί πιστεύουν ότι το όνομά της είναι προς τιμή της συζύγου του F. Scott Fitzgerald’s, όμως όχι, είναι Zelda από το The Legend of Zelda!” λέει ο Robin. Η ίδια η Zelda σχολιάζει ότι “πολλοί μου λένε ότι είναι το πιο φοβερό όνομα που έχει υπάρξει και λατρεύω το γεγονός ότι έχω το όνομα μίας πριγκίπισσας.”

Αυτή η οικογενειακή υπόθεση θα έχει σαν αποτέλεσμα να δείτε τον Robin και την κόρη του Zelda να πρωταγωνιστούν στη Πανευρωπαϊκή τηλεοπτική εκστρατεία για τη κυκλοφορία του The Legend of Zelda™: Ocarina of Time 3D για το Nintendo 3DS, που θα είναι διαθέσιμο  σε όλη την Ευρώπη στις 17 Ιουνίου 2011.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε