Σάββατο, 11 Μαΐ
17oC Αθήνα

Δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του ο Ερντογάν – Νέο αποκαλυπτικό βίντεο

Δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του ο Ερντογάν - Νέο αποκαλυπτικό βίντεο

Ένα νέο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται αρκετά κουρασμένος και σέρνει τα πόδια του, περπατώντας με δυσκολία, για να αποχωρήσει από μια τελετή στο τουρκικό προεδρικό μέγαρο, πυροδοτώντας πάλι τις φήμες για την υγεία του.

Στο βίντεο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται αρκετά αδύναμος και εξαντλημένος για να σταθεί στα πόδια του, αφού χρειάστηκε να είναι όρθιος για να δεχθεί τις ευχές διαφόρων πρεσβευτών από άλλες χώρες.

Μετά τη δημοσίευση του εν λόγω βίντεο, φούντωσαν και πάλι οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν, καθώς υπήρξαν δημοσιεύματα στο παρελθόν που ανέφεραν πως πάσχει από καρκίνο και επιληψία ενώ λέγεται πως τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι απομονωμένος και συναντά μια ομάδα γιατρών της επιλογής του.

Το παλαιότερο βίντεο που τον στηρίζει η Εμινέ

Αρκετοί είναι αυτοί που θυμήθηκαν ένα παλαιότερο βίντεο με τον Ερντογάν, που τον δείχνει και πάλι πολύ κουρασμένο ενώ αποχωρεί υποβασταζόμενος από τη σύζυγό του, Εμινέ, και έναν φύλακα της ασφάλειάς του, από επίσκεψη στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ.

Άλλες φήμες, κάνουν λόγο για άνοια, αναπνευστικά προβλήματα, υψηλούς πυρετούς, τάσεις προς εμετό ακόμα και για εμφυτευμένο καρδιομετατροπέα – απινιδωτή ώστε να παρακολουθούνται οι παλμοί του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις