Κόσμος

Χριστούγεννα 2019: Δεν θα πιστεύετε πόσο κόστισε αυτή η εκπληκτική διαφήμιση

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση κάνει τον γύρο των social media και αυξάνει συνεχώς τις προβολές της στο YouTube.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θα περίμενε κανείς ότι πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση… υπερπαραγωγή. Κι όμως, κόστισε μόλις 100 λίρες. Πρωταγωνιστής, ο -μόλις δύο ετών- Άρθουρ, γιος του διαφημιστή. Ο μικρός Άρθουρ ξυπνά το πρωί και πηγαίνει για δουλειά σε ένα μικρό μαγαζί, την περίοδο των Χριστουγέννων.

“Γίνε παιδί τα φετινά Χριστούγεννα”, είναι το μήνυμα. Όπως εξήγησε ο διαφημιστής, ο σκοπός του ήταν να παρακινήσει τον κόσμο να κάνει τις αγορές του από συνοικιακά μαγαζιά.

https://twitter.com/HafodHardware/status/1201386765291941888?s=20

Πηγή: BBC

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εφιαλτικές εκτιμήσεις στη Βρετανία με πάνω από 2.700 νεκρούς από τον ακραίο καύσωνα Μαΐου και Ιουνίου
Η ζέστη ασκεί τεράστια σωματική πίεση στον οργανισμό, η οποία επιδεινώνεται σε περίπτωση αφυδάτωσης, καθώς η καρδιά χτυπά πιο δυνατά και πιο γρήγορα για να σας δροσίσει
καυσωνας
Επικίνδυνη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν στόχους στο Ιράν – Με επιθέσεις σε Ιορδανία, Μπαχρέιν και Κουβέιτ απαντά η Τεχεράνη
Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ πως «παραβίασαν απροκάλυπτα σχεδόν όλους τους όρους» του μνημονίου κατανόησης - «Οι ΗΠΑ εκμηδένισαν τις διπλωματικές προσπάθειες»
Central Command