Κόσμος

Διάγγελμα στον Βρετανικό λαό για τον κορονοϊό θα κάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για 4η φορά στα 68 χρόνια της Μοναρχίας της η Βασίλισσα Ελισάβετ θα απευθύνει διάγγελμα στον Βρετανικό λαό με αφορμή την επιδημία του κορονοϊού.

Η 93χρονη Ελισάβετ η οποία έχει απομονωθεί λόγω ηλικίας στο Κάστρο του Γουίνδσορ σε μια ιδιότυπη καραντίνα μαζί με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Φίλιππο θα απεθύνει το διάγγελμα τις επόμενες ημέρες.

Η τελευταία φορά που είχε απευθύνει διάγγελμα η Βασίλισσα ήταν το 2002 όταν πέθανε η Βασιλομήτωρ και η προτελευταία το 1997 όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο η Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Ελισάβετ μαθαίνει επίσης να χρησιμοποιεί και το Skype αλλά και το FaceTime έτσι ώστε να ενημερώνεται διαρκώς από τους ειδικούς και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζονται οι συνομιλίες ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ στο Μπούργκενστοκ της Ελβετίας
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ελβετικού υπουργείου Εξωτερικών δεν θα αποκαλυφθούν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τους συμμετέχοντες και το περιεχόμενο των συνομιλιών για λόγους εμπιστευτικότητας
Οι σημαίες ΗΠΑ και Ιράν
«Λιώνει» η Ευρώπη από τον καύσωνα: «Ανάσες δροσιές» από τα 40άρια αναζητούν οι Γάλλοι – Ακραία ζέστη σε Βρετανία, Ισπανία, Γερμανία
Γάλλοι και τουρίστες βουτούν στον Σηκουάνα μήπως και δροσιστούν - Μετεωρολόγοι προειδοποιούν για ακραίο επεισόδιο ζέστης που θα σαρώνει τη δυτική - κεντρική Ευρώπη μέχρι την επόμενη εβδομάδα
REUTERS
7