Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Διανυκτέρευση σε ένα αυτοκίνητο… χοτ ντογκ!

χοτ ντογκ
Φωτογραφία από Instagram: _reneemoreno_

Αν λατρεύετε τα χοτ ντογκ, τότε είναι δεδομένο πως θα βρείτε την συγκεκριμένη ιδέα για το… όχημα – χοτ ντογκ εξαιρετική και ιδιαίτερα επιτυχημένη!

Είστε λάτρεις του χοτ ντογκ; Θέλετε να περάσετε ένα βράδυ μέσα σε ένα χοτ ντoγκ; Μπορείτε. Η εταιρεία Oscar Mayer Company – ανήκει στον όμιλο Kraft-Heinz –, σε συνεργασία με την Airbnb, δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους του Σικάγου να φάνε, να ζήσουν και να κοιμηθούν μέσα σε ένα Weinermobile, ένα μήκους οκτώ μέτρων χοτ ντογκ πάνω σε ρόδες.

Το πρώτο Weinermobile δημιουργήθηκε το 1936, από τον Καρλ. Τζ. Μάγιερ, ανιψιό του Όσκαρ Μάγιερ, για να διαφημίσει τα προϊόντα της εταιρείας. Είχε τα πίσω φώτα της Ford Thunderbird και τον σκελετό της Chevrolet. Στο εσωτερικό, άνετος χώρος για δύο, με κρεβάτι και «καθιστικό». Μίνι ψυγείο, εφοδιασμένο με χοτ ντογκ Oscar Mayer και όλα τα επιπλέον για ένα χοτ ντογκ. Έχει προβλεφθεί και εξωτερικός χώρος για πικ νικ με χοτ ντογκ.

«Και για να σας βοηθήσουμε να γιορτάσετε, κατά την παραμονή σας, την αγάπη σας για τα χοτ ντογκ, κάθε επισκέπτης θα παραλάβει με το “καλωσόρισμα” ένα κιτ με όλα τα με έμπνευση το χοτ ντογκ αξεσουάρ που θα θελήσετε μετά από μια όλο μουσική μέρα φεστιβάλ» διαβάζουμε στον ιστότοπο του Airbnb.

Η τιμή διανυκτέρευσης είναι 136 δολάρια, όσα και τα χρόνια που η Oscar Mayer Company προσφέρει χοτ ντoγκ.

Δείτε το αμάξι… χοτ ντογκ!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Oscar came to Texarkana today. #weinermobile

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Texarkana FYI (@texarkanafyi) στις

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Today is mine & Sasa’s #15th #anniversary We wanted to take a nice picture but it was hot, cloudy and our date was rushed because of work so we didn’t get a good one. BUT we did see a #weinermobile and that’s pretty much what the last #fifteen years have been like. 😂 #weiner #wiener

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renee Moreno (@_reneemoreno_) στις

Φωτογραφίες από: Instgram.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις