Κόσμος

Διαθέσιμη το 2021 η συναυλία – φόρος τιμής στον Peter Green

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την εκπληκτική συναυλία με την οποία ο Mick Fleetwood – και “Φίλοι” – τίμησαν τον Peter Green, τον αρχικό frontman των Fleetwood Mac, στο Palladium του Λονδίνου τον περασμένο Φεβρουάριο, την είδαν μόνο 2.200 τυχεροί.

Τώρα, αυτός ο μουσικός φόρος τιμής στον Peter Green θα έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Βρετανίας την 23η και 28η του Μαρτίου και στις 30 του ίδιου μήνα θα κυκλοφορήσει σε Blu – Ray, βινύλιο, CD και digital audio για το κοινό.

«Η συναυλία ήταν ένας εορτασμός εκείνων των blues πρώτων ημερών όταν όλοι μας ξεκινήσαμε, και είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τον βαθύ αντίκτυπο που είχαν στον κόσμο της μουσικής ο Peter και οι Fleetwood Mac της πρώτης περιόδου» είπε, σε ανακοίνωση, ο Mick Fleetwood. «Ο Peter ήταν ο μεγαλύτερος μέντοράς μου, και μου έδωσε τέτοια χαρά να αποτίσω φόρο τιμής στο απίστευτο ταλέντο του. Είχα την τιμή να μοιραστώ το σανίδι με κάποιους από τους πολλούς καλλιτέχνες τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια ενέπνευσε ο Peter και που μοιράζονται μαζί μου τον μεγάλο σεβασμό που έχω γι’ αυτόν τον απίστευτο μουσικό» συνέχισε.

O Green άφησε τον πέθανε στις 25 του περασμένου Ιουλίου. Στις 25 Φεβρουαρίου 2020, στη σκηνή του Palladium, δίπλα στον Mick Fleetwood βρέθηκαν και έπαιξαν για να τιμήσουν τον Peter Green οι Pete Townshend, Steven Tyler, Bill Wyman, Neil Finn, Noel Gallagher, Billy Gibbons, David Gilmour, Kirk Hammett, John Mayall, Christine McVie, Jeremy Spencer και Zak Starkey.

To Rolling Stone σημειώνει ότι ο Mick Fleetwood τόνισε: «Κανείς δεν εντάχθηκε ποτέ στους Fleetwood Mac χωρίς να διακρίνεται από ευλάβεια για τον Green και το ταλέντο του και για το ότι αυτή η μουσική πρέπει να λάμπει και πάντα να ερμηνεύεται με ασυμβίβαστο πάθος!!!».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Μπερναντέτ Σιράκ, χήρα του πρώην προέδρου της Γαλλίας Ζακ Σιράκ
Σύζυγος για πάνω από 60 χρόνια του Ζακ Σιράκ, είχε μείνει για καιρό στη σκιά του «ψηλού» και είχε συνοδεύσει τον σύζυγό της σε όλη τη διάρκεια της πορείας του προς το προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων
Ο Ζακ Σιράκ και η Μπερναντέτ Σιράκ
NYT: Τριγμοί στις σχέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ – Καταγγελίες για κατασκοπεία με στόχο τα σχέδια Τραμπ για το Ιράν
Το δημοσίευμα κάνει λόγο ακόμη και για τοποθέτηση συσκευών παρακολούθησης σε οχήματα της Μυστικής Υπηρεσίας και σε εγκαταστάσεις υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ.
In the System Monitoring Room Two Senior Operators Work on a Big Interactive Map. Facility is Full of Screens Showing Technical Data.