Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Δίδυμες τσιρλίντερ influencers κατηγορούν πρώην προπονητή τους για σεξουαλική κακοποίηση

Δίδυμες τσιρλίντερ influencers κατηγορούν πρώην προπονητή τους για σεξουαλική κακοποίηση

Mήνυση εις βάρος ενός πρώην προπονητή τους κατέθεσαν δύο τσιρλίντερ από το Τέξας καθώς υποστηρίζουν ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά πριν από επτά χρόνια. Οι δίδυμες Hannah και Jessica Gerlacher -γνωστές influencers- τότε ήταν 15 ετών και ζητούν αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Οι δίδυμες τσιρλίντερ Hannah και Jessica Gerlacher, όπως αναφέρει η New York Post, ισχυρίζονται ότι ο προπονητής τους Jason McCartney ξεκίνησε να τις κακοποιεί σεξουαλικά σε τοποθεσίες του οργανισμού Cheer Athletics όπου ανήκουν. «Αυτό που συνέβη στη Χάνα και τη Τζέσικα όταν ήταν ανήλικες είναι αδικαιολόγητο. Χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν πολύ πόνο εξαιτίας του τραύματος που έκρυβαν» δήλωσε ο δικηγόρος των 22χρονων σήμερα διδύμων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hannah & Jess Gerlacher (@sot_twins)

Ο Jason McCartney εξακολουθεί να προπονεί τσιρλίντερ στο Cheer Athletics του Όστιν και αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς των δυο νεαρών γυναικών εις βάρος του. 

Εκπρόσωπος του Cheer Athletics δήλωσε στον σταθμό NBC DFW ότι ο οργανισμός διερευνά τους ισχυρισμούς, διευκρινίζοντας ότι δεν υπήρξε κάποια επίσημη καταγγελία από τις δύο αδελφές ούτε το διάστημα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ούτε στα 6 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από την αποχώρησή τους.

Σύμφωνα με την New York Post, η Hannah και η Jessica Gerlacher, που έχουν πάνω από 66.000 ακόλουθους στο Instagram, ζητούν αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με πληροφορίες από New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις