Κόσμος

Δημοσιογραφία όπως παλιά! [pics]

Δημοσιογραφία από τα παλιά. Αυτή τη λεζάντα θα μπορούσε να βάλει κανείς στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας λίγο μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας στην δίκη του Πολ Μάναφορτ, που ήταν πρώην επικεφαλής της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η είδηση ήταν ότι καταδικάστηκε ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ. Πως όμως έφτασε στα ΜΜΕ; Όχι μέσα από την δικαστική αίθουσα. Στις ΗΠΑ απαγορεύονται παντός είδους ηλεκτρονικές συσκευές μέσα στα δικαστήρια. Έτσι, οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν την δίκη έπρεπε να τρέξουν έξω από το κτίριο προκειμένου να ενημερώσουν όσους ήταν εκεί και τους περίμεναν αλλά και τα μέσα στα οποία εργάζονται για την απόφαση των ενόρκων.

reporters
Δημοσιογράφοι τρέχουν έξω από το δικαστήριο (Reuters)

Οι κάμερες κατέγραψαν κάποιες από τις σκηνές αυτές που θύμισαν πως γινόταν η μετάδοση της είδησης παλαιότερα, όταν οι ρεπόρτερ δεν είχαν στην διάθεσή τους όλα αυτά τα μέσα που υπάρχουν σήμερα. Και για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά, έπρεπε να καλύψουν μια μεγάλη απόσταση.

Στην φωτογραφία του Politico δημοσιογράφοι του ABC ορμούν έξω από το κτίριο για να μεταδώσουν την απόφαση του δικαστηρίου.

Δείτε την συγκλονιστική φωτογραφία από το Politico

 

View this post on Instagram

 

After four days of analyzing smoke breaks, stalking sandwiches and champing at the bit, journalists at the federal courthouse in Alexandria, Va., on Tuesday finally had something worthwhile to report: jurors had just returned a verdict in the trial of Paul Manafort, the president’s former campaign chief. In the immediate frenzy and competition to report the news, a member of ABC News’ team (pictured) dashed out of the building – where electronic devices are banned – to tell the world what she knew: Manafort had been convicted of eight financial crimes, and a mistrial had been declared on 10 remaining charges. Tap the link in our bio to catch up on the most watched political trial in recent memory. 📷 @smahaskey

A post shared by POLITICO (@politico) on

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αναφορές για απόπειρες αυτοκτονίας στο αεροπλανοφόρο «Λίνκολν» - «Ελπίζουν να μην ξυπνήσουν αύριο»
Το πλήρωμα διανύει τον ένατο μήνα στη θάλασσα και έχει συμπληρώσει 250 συνεχόμενες ημέρες χωρίς να προσεγγίσει στεριά, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για αεροπλανοφόρο στη σύγχρονη εποχή
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln στην Αραβική Θάλασσα
6
Το Κογκρέσο των ΗΠΑ δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ – «Προτεραιότητα ο GSI»
«Το έργο θα συμβάλει στην άρση της ενεργειακής απομόνωσης της Κύπρου, θα ενισχύσει την ασφάλεια εφοδιασμού του Ισραήλ και θα επιτρέψει αμφίδρομες ροές ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ της Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου»
Στιγμιότυπο από εργασίες ηλεκτρικής διασύνδεσης 14