Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Διπλό φονικό: Σοκάρει η κυνική ομολογία του 33χρονου – «Σκότωσα πρώτα τη γυναίκα…» [vid]

Διπλό φονικό: Σοκάρει η κυνική ομολογία του 33χρονου – «Σκότωσα πρώτα τη γυναίκα…» [vid]

Τα στοιχεία εις βάρος του 33χρονου ήταν συντριπτικά εις βάρος του με αποτέλεσμα να αλλάξει την κατάθεσή του, παραδεχόμενος ότι είναι τόσο ο ηθικός όσο και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονικής ληστείας, με θύματα τον 60χρονο μαθηματικό Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη σύζυγό του, Ντίνα Σεργίου, ενώ σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φονικού το οποίο περιέγραψε με απίστευτο κυνισμό ο καθ’ ομολογίαν δράστης ενώπιον δικαστηρίου

Ο Τζιωνής, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα«Φιλελεύθερος», ανακρινόμενος προέβη στην αποκάλυψη ότι πέτυχε είσοδο εντός της οικίας στο Στρόβολο από το παράθυρο του πάνω ορόφου, ωστόσο έγινε άμεσα αντιληπτός από την 59χρονη Ντίνα Σεργίου, η οποία βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό της.

Τότε εκείνη άρχισε να φωνάζει δυνατά με αποτέλεσμα να την σκοτώσει με πολλαπλές μαχαιριές. Εντούτοις, τις φωνές της άκουσε ο σύζυγός της, ο οποίος και βρισκόταν στο ισόγειο, ίσως παρακολουθώντας τηλεόραση, προστρέχοντας σε βοήθειά της. Ο 33χρονος, ίσως και υπό την επήρεια ναρκωτικών, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες των υπολοίπων συλληφθέντων για την υπόθεση, τον κατέσφαξε και αυτόν με δεκάδες μαχαιριές.

Ακολούθως ο 33χρονος Τζιωνής άρχισε να αναζητά το χρηματοκιβώτιο, το οποίο και δεν βρήκε, αφού είχε μετακινηθεί προ ετών. Τότε ήταν που ξύπνησε τον 15χρονο γιο των θυμάτων, οδηγώντας τον στην κουζίνα όπου του ζήτησε να ξεκλειδώσει για να εισέλθει ο συνεργός του. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης στο τέλος της κατάθεσής του ενώπιον του δικαστηρίου ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, ενώ υπέδειξε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας τον δρόμο διαφυγής του.

Δείτε περισσότερα στο newsit.com.cy

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις