Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Δίχως έλεος! Ο Τραμπ “παρακαλάει” ξανά την Μελάνια για να της πιάσει το χέρι [vid]

Μελάνια
Φωτογραφία από: Youtube

Έχει γίνει πια τόσες φορές που… χάσαμε το μέτρημα! Ο Ντόναλντ Τραμπ να επιχειρεί να πιάσει το χέρι της Μελάνια κι εκείνη να μοιάζει (τουλάχιστον) απρόθυμη.

Έχει γίνει πια… κουραστικό! Πόσες και πόσες φορές έχουν κυκλοφορήσει βίντεο που δείχνουν την Μελάνια Τραμπ να αρνείται ευγενικά (κάποιες φορές όχι και τόσο) τις… απόπειρες του Ντόναλντ Τραμπ να της κρατήσει το χέρι.

Και μόνο που γνωρίζουν και οι δύο πως τα βλέμματα είναι πάντοτε στραμμένα πάνω τους και παρόλα αυτά το “παιχνίδι” αυτό συνεχίζεται, είναι απορίας άξιον γιατί δεν τα… βρίσκουν μεταξύ τους για να αποφεύγονται οι άβολες στιγμές!

Έγινε, λοιπόν, για ακόμη μια φορά! Και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του, Μπριζίτ Τρονιέ, στον Λευκό Οίκο.

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ στέκονται δίπλα τους και ο αμερικανός πρόεδρος ξεκινά… δειλά – δειλά να προσπαθεί να κρατήσει το χέρι της Μελάνια. Εκείνη αρχικά… αρνείται!

Βάζει, μάλιστα και το σώμα της ελαφρώς μπροστά, προσπαθώντας να “κρύψει” το συμβάν. Ο Τραμπ… επιμένει και τελικά μετά από κάποια δευτερόλεπτα η σύζυγός του, τού κρατά το χέρι.

Για λίγο όμως! Όταν ο Τραμπ ξεκινά να περπατά, η Πρώτη Κυρία βρίσκει την ευκαιρία! Tου αφήνει το χέρι και στέκεται μερικά βήματα πίσω…

Click4more: Με τι λούζεσαι Εμανουέλ; Ο Τραμπ τινάζει την… πιτυρίδα του Μακρόν και γίνεται viral! [vid]

Όπως και να ‘χει, το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ έδωσε για ακόμη μια φορά τροφή για σχόλια…

Δείτε το βίντεο με Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις