Κόσμος

ΔΝΤ: Συμφωνία των G7 να αυξήσουν τα διαθέσιμα του Ταμείου κατά 650 δισεκατομμύρια δολάρια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι χώρες της G7 συμφώνησαν να ενισχύσουν τα διαθέσιμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά περίπου 650 δισεκατομμύρια δολάρια, με μία νέα κατανομή των Ειδικών Τραβηχτικών Δικαιωμάτων του Ταμείου, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του ιαπωνικού πρακτορείου ειδήσεων Kyodo.

Τα αυξημένα διαθέσιμα θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση ενός πακέτου μέτρων βοήθειας σε αναδυόμενες οικονομίες που επλήγησαν από την πανδημία της COVID-19, ανέφερε το Kyodo.

Οι υπουργοί Οικονομικών των χωρών της G7 θα υπογράψουν τη συμφωνία σε διαδικτυακή συνεδρίασή τους την Παρασκευή, σημείωσε το ιαπωνικό πρακτορείο χωρίς να αναφερθεί σε πηγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πόλεμος» Ερντογάν – Νετανιάχου και στη μέση η Κύπρος: Εάν απειληθούν τα δικαιώματα  της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, η απάντηση μας θα είναι πολύ σαφής και πολύ σκληρή
Νετανιάχου: «Ο αντισημίτης τύραννος Ερντογάν, είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει κηρύγματα περί ηθικής στο κράτος του Ισραήλ»
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
WSJ: Το δίδαγμα της αρχαίας Αθήνας για τις υπερδυνάμεις του σήμερα και η επίκαιρη προειδοποίηση του Θουκυδίδη 2.400 χρόνια μετά
«Οι ισχυροί κάνουν ό,τι μπορούν και οι αδύναμοι υποφέρουν ό,τι πρέπει» - Η ιστορική φράση από τον διάλογο των Αθηναίων με τους Μηλίους το 416 π.Χ.
Πόλεμος στην Ουκρανία
Έχασε το μάτι του ο 40χρονος που μαχαιρώθηκε από τον Σομαλό στο Μπέλφαστ - Βομβαρδισμένο τοπίο η πόλη μετά τα επεισόδια
Από την Σκωτία η καταγωγή του τραυματία που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτίριο - Προφυλακιστέος ο Σομαλός, μετά την απολογία του
Το θύμα της επίθεσης
8