Κόσμος

ΔΝΤ: Συμφωνία των G7 να αυξήσουν τα διαθέσιμα του Ταμείου κατά 650 δισεκατομμύρια δολάρια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι χώρες της G7 συμφώνησαν να ενισχύσουν τα διαθέσιμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά περίπου 650 δισεκατομμύρια δολάρια, με μία νέα κατανομή των Ειδικών Τραβηχτικών Δικαιωμάτων του Ταμείου, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του ιαπωνικού πρακτορείου ειδήσεων Kyodo.

Τα αυξημένα διαθέσιμα θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση ενός πακέτου μέτρων βοήθειας σε αναδυόμενες οικονομίες που επλήγησαν από την πανδημία της COVID-19, ανέφερε το Kyodo.

Οι υπουργοί Οικονομικών των χωρών της G7 θα υπογράψουν τη συμφωνία σε διαδικτυακή συνεδρίασή τους την Παρασκευή, σημείωσε το ιαπωνικό πρακτορείο χωρίς να αναφερθεί σε πηγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφτασαν στη Βρετανία με τον 7χρονο Άρτσι και την 5χρονη Λίλιμπετ
Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση από εκπροσώπους του Χάρι και της Μέγκαν για την άφιξή τους - Η επιστροφή τους πραγματοποιείται έξι χρόνια μετά την απόφασή τους να εγκαταλείψουν τη Βρετανία και να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ