Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Dolores O’Riordan: Η “εκρηκτική” συναυλία στο Θέατρο Βράχων με τους Cranberries! [vids]

Dolores O'Riordan

Η Dolores O’Riordan πέθανε σε ηλικία 46 ετών και όσοι την είχαν ακούσει ζωντανά, θεωρούν εαυτούς εξαιρετικά τυχερούς. Τι είχε συμβεί στο Θέατρο Βράχων το καλοκαίρι του 2010.

Ήταν μια φωνή που -μαζί με άλλες φυσικά- “στιγμάτισε” τα 90’s. Η Dolores O’Riordan, η frontwoman του συγκροτήματος Cranbierries, συνδέθηκε άρρηκτα με την επιτυχημένη πορεία του συγκροτήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ιδιαίτερη φωνή της έγινε… συνώνυμο του συκγκροτήματος. Σήμα – κατατεθέν του brand “Cranberries” στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού η φωνή της ήταν εκπληκτική.

Οι περισσότεροι από όσους την είδαν live σε συναυλίες, είχαν να το λένε πως η φωνή της ήταν ακόμη καλύτερη κι από τις ηχογραφήσεις. Κι ευτυχώς (ευτυχώς, να το ξανά τονίσουμε) πολλοί από αυτούς είναι και… Έλληνες.

Πολλοί συμπατριώτες μας, λοιπόν, είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν συναυλία των Cranberries στην Ελλάδα. Μιλάμε για την πιο πρόσφατη, η οποία έγινε στις 14 Ιουλίου του 2010, στο Θέατρο Βράχων, στον Βύρωνα.

Και λέμε η τελευταία διότι η Dolores O’Riordan είχε τραγουδήσει στην Ελλάδα και παλαιότερα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η συναυλία στο Θέατρο Βράχων, ωστόσο, ήταν εκπληκτική. Η Dolores O’Riordan έβαλε… φωτιά στη σκηνή, αφού από την πρώτη στιγμή η παρουσία της ήταν δυναμική όσο λίγων καλλιτεχνών!

Ο… χαμός της Dolores O’Riordan στο Θέατρο Βράχων!

Στο YouTube υπάρχουν αρκετά βίντεο από την συγκεκριμένα συναυλία, στα οποία οι Cranberries, με την Dolores O’Riordan να έχει τα ηνία, απεικονίζονται να χαρίζουν μαγικές στιγμές στους… εν Ελλάδι θαυμαστές τους!

Click4more: Οι τελευταίες αναρτήσεις της τραγουδίστριας των Cranberries και η μάχη με τις ψυχικές ασθένειες [pics]

“Διαμάντια” όπως το Linger, το Ode to my family, το Zombie, το Ridiculous thoughts, το Wanted, το Animal instinct, το Dreams, το When you’re gone, το Analyse και πολλά, πολλά άλλα ακούστηκαν εκείνο το “μαγικό” βράδυ στη “σκιά των βράχων”…

Δείτε μερικά από τα τραγούδια που ερμήνευσαν

https://www.youtube.com/watch?v=M3rm01bSMVg

https://www.youtube.com/watch?v=EdMltVGRPag

https://www.youtube.com/watch?v=O0lbTUoGuuI

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις