Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Το δώρο της κοπέλας του τον έστειλε φυλακή Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Το δώρο της κοπέλας του τον έστειλε φυλακή Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Στη φυλακή πέρασε τις γιορτές ο 21χρονος Steven Manson. Όλα ξεκίνησαν όταν έμαθε τι δώρο θα του κάνει η κοπέλα του.

Όταν ο Steven έμαθε ότι η κοπέλα του του είχε πάρει δώρο ένα αποσμητικό 2 δολαρίων δεν μπορούσε να το πιστέψει. Από τα νεύρα του έριξε μπουνιά στην πόρτα της κουζίνας της Nicole Armostrong. Από το χτύπημα έκανε τρύπα στην πόρτα.

Στο δικαστήριο απαλλάχθηκε από την κατηγορία για επίθεση και την πρόκληση φόβου στην κοπέλα του. Ο 21χρονος έμενε στο διαμέρισμά της όταν ξεκίνησε ο καβγάς.

Καβγάς για το δώρο

“Του είχα αγοράσει ένα σετ αποσμητικά. Δεν ήταν καθόλου χαρούμενος για αυτό. Μου είπε “τόσο αξίζω;”. Κοστίζει 2 δολάρια και ήταν μόνο κάτι που είχα πάρει. Θα του έπαιρνα κάτι καλύτερο. Ο καβγάς μας κλιμακώθηκε και μου θύμωσε πάρα πολύ. Χοροπηδούσε χτυπώντας τα χέρια του”.

Η κοπέλα του κάλεσε την αστυνομία όταν έριξε μια μπουνιά στην πόρτα της κουζίνας και άνοιξε τρύπα. Ο 21χρονος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο πως ο καβγάς άρχισε όταν του είπε για το δώρο. Είπε ότι της έδωσε μια αγκαλιά και τον έσπρωξε μακριά.

Ο νεαρός θα κληθεί να αποζημιώσει την κοπέλα του με 100 λίρες για τη σπασμένη πόρτα. “Ο πελάτης μου πέρασε 30 μέρες στη φυλακή από τη στιγμή που συνελήφθη. Αυτό ισοδυναμεί με δίμηνη ποινή φυλάκισης” δήλωσε ο δικηγόρος του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις