Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Drake: Παραδέχτηκε τον γιο με πορνοστάρ – Βρέθηκαν μόνο 2 φορές

Drake: Παραδέχτηκε τον γιο με πορνοστάρ – Βρέθηκαν μόνο 2 φορές

Με τις φήμες να έχουν φουντώσει τους τελευταίους μήνες, ο διάσημος hitmaker Drake επιβεβαίωσε ότι έχει αποκτήσει ένα αγοράκι με την πορνοστάρ Sophie Brussaux.

Ο Drake και η Sophie Brussaux υποδέχτηκαν το μωράκι τους τον Οκτώβριο του 2017. Ο διάσημος τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι έχουν βρεθεί ερωτικά μόνο δύο φορές.

Ο 31χρονος μουσικός μίλησε με τους στίχους για τον γιο του στο νέο του κομμάτι Emotionless που κυκλοφόρησε στο νέο του άλμπουμ Scorpion τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Ήταν στα τέλη Μαΐου που ο Pusha-T προκαλούσε τον Drake και ισχυριζόταν ότι κρύβει τον γιο του. Η Brussax, πρώην πορνοστάρ, είχε εμφανιστεί με τον Drake τον Ιανουάριο του 2017 μετά τον χωρισμό του από την Jennifer Lopez.

Ήταν τον Μάιο του 2017 που υποστήριξε ότι είναι 3 μηνών έγκυος με το παιδί του Drake. Προσέλαβε δικηγόρους για να ξεκινήσει διαδικασίες ώστε να αποδείξει την πατρότητα και να διεκδικήσει διατροφή για το παιδί τους.

Ο εκπρόσωπος του Drake τότε αρνούνταν τις αξιώσεις της, με τη Sophie να υποστηρίζει ότι έχει μηνύματά του για να αποδείξει την ιστορία της. Υποστηρίζει ότι της ζήτησε να κάνει έκτρωση και την κατηγόρησε πως το έκανε για να βγάλει χρήματα. Ο εκπρόσωπός του ωστόσο υποστήριζε ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα των μηνυμάτων.

Η μουσική εξομολόγηση του Drake

“Δεν έκρυβα το παιδί μου από τον κόσμο, έκρυβα τον κόσμο από το παιδί μου” τραγουδά ο Drake. “Breaking news στη ζωή μου. Δεν διοικώ τα blogs. Στους μόνους που θα πω είναι σε αυτούς που μπορώ να τηλεφωνήσω”.

Αναφερόμενος στη Sophie υποστηρίζει ότι βρέθηκαν ερωτικά μόνο δύο φορές. “Έπρεπε να συμβιβαστώ με το γεγονός ότι δεν είναι ίσως. Αυτό είναι σφραγισμένο και υπογεγραμμένο. Δεν είναι ερωμένη μου όπως η Billie Jean, αλλά το παιδί είναι δικό μου. Βρεθήκαμε μόνο δύο φορές”.

Ο τραγουδιστής αναφέρεται και στις δυσκολίες της πατρότητας σε ένα παιδί που ζει με τη μητέρα του σε άλλη χώρα. “Είμαι στην πρώτη γραμμή και προσπαθώ να σιγουρευτώ πως τον βλέπω κάποιες φορές. Με διαλύει. Single father. Το μισώ όταν ακούω αυτή τη φράση. Αμφισβητούσα τους γονείς μου σε κάθε άλμπουμ μου, τώρα είμαι ντροπιασμένος που θα τους πω ότι είμαι “co-parent”. Πάντα υποσχόμουν μια οικογένεια. Ήθελα να είμαι διαφορετικός επειδή είχα περάσει από αυτό”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις