Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη Γερμανία!

Δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη Γερμανία!

Περισσότερα από 6.200 κρούσματα στη Γερμανία μέσα σε 24 ώρες! Οι νεκροί από τον κορονοϊο έχουν φτάσει τους 325.

Τα νέα στοιχεία για την εξάπλωση του κορονοϊού στη Γερμανία έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ. 48.582 κρούσματα και 325 έχει πλέον η χώρα.

Click4more Υπέροχος Ματαρέλα μπροστά στις κάμερες: “Τζιοβάνι αφού δεν πάω στον κουρέα” (video)

Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός πως μέσα σε μια μέρα τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 6.294, ενώ ο αριθμός των νεκρών κατά 55, σύμφωνα με τον απολογισμό.

Χαλάρωση τέλος Απριλίου… κι αν

Νωρίτερα, ο προσωπάρχης της Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε σε γερμανική εφημερίδα ότι η Γερμανία δεν θα χαλαρώσει τα μέτρα για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορονοϊού πριν από τις 20 Απριλίου.

«Δεν μιλάμε για καμία χαλάρωση πριν τις 20 Απριλίου», δήλωσε ο Χέλγκε Μπράουν στη διαδικτυακή έκδοση της Tagesspiegel, προσθέτοντας ότι αρκετά πριν τις 20 Απριλίου η Γερμανία θα αποφασίσει ποιοι περιορισμοί θα χαλαρώσουν από εκείνη την ημερομηνία.

Στα μέσα Μαρτίου, η Γερμανία έκλεισε σχολεία, μαγαζιά, εστιατόρια, παιδότοπους και αθλητικές εγκαταστάσεις και πολλές εταιρίες σταμάτησαν τη λειτουργία τους σε μια προσπάθεια να ανακοπεί η εξάπλωση της επιδημίας.

«Στη Γερμανία, αυτή τη στιγμή έχω την εντύπωση ότι ο πληθυσμός τηρεί τους κανόνες με παραδειγματικό τρόπο. Και γι’ αυτό τον λόγο είμαι πεπεισμένος ότι θα δούμε να αποδίδουν σε μερικές ημέρες», δήλωσε ο Μπράουν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις