Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Dylan Farrow: «Ο Γούντι Άλεν με κακοποίησε στα 7»

Dylan Farrow

Στην πρώτη συνέντευξή της η Dylan Farrow ανοίγεται για τους ισχυρισμούς πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της Γούντι Άλεν.

“Είμαι αξιόπιστη και λέω την αλήθεια. Νομίζω ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι ένα θύμα και κάθε καταγγελία έχει σημασία. Αρκούν για να αλλάξουν τα πράγματα” σημείωσε η κόρη του Γούντι Άλεν, Dylan Farrow.

Η υιοθετημένη κόρη του Γούντι Άλεν επέμεινε για άλλη μια φορά ότι λέει την αλήθεια για την καταγγελία πως την κακοποίησε όταν ήταν 7 χρονών. Την Dylan Farrow είχε υιοθετήσει η σκηνοθέτης και ηθοποιός Mia Farrow και έκαναν μαζί την καταγγελία το 1992.

Η καταγγελία για τον Γούντι Άλεν

Ήταν το 1992 που η υιοθετημένη κόρη του Dylan και η Μία Φάροου κατηγόρησαν τον Γούντι Άλεν για σεξουαλική επίθεση εναντίον της όταν ήταν 7 ετών.

Ο Γούντι Άλεν έχει επανειλημμένα αρνηθεί τους ισχυρισμούς τους. Ωστόσο οι ισχυρισμοί της Dylan Farrow επανήλθαν στο προσκήνιο με τα κινήματα Me Too και Time’s Up στο Χόλιγουντ που εκθέτουν τη σεξουαλική κακοποίηση στον χώρο εργασίας.

Τον Φεβρουάριο του 2014 η Dylan Farrow είχε γράψει μια ανοιχτή επιστολή στους New York Times. Περιέγραφε τη συμπεριφορά του θετού της πατέρα Γούντι Άλεν.

“Κόλαγε τον αντίχειρά του στο στόμα μου. Με έβαζε να ανεβαίνω στο κρεβάτι μαζί του ενώ φορούσε μόνο τα εσώρουχά του. Έβαζε το κεφάλι του στο γυμνό μου σώμα και ξεφυσούσε”.

Σε αυτό είχε απαντήσει ο Γούντι Άλεν γράφοντας τη δική του επιστολή στους New York Times, αναφέροντας πως οι αρχές τον απαλλάσσουν από κάθε αδίκημα.

Οι λεπτομέρειες είχαν γίνει γνωστές κατά τη δικαστική διαμάχη του Γούντι Άλεν με τη Mia Farrow για την επιμέλειά της.

Πηγή:  dailymail, cbsnews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις