Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Δύο ατρόμητα σκυλιά διώχνουν μεγάλη τίγρη και σώζουν παιδιά – video

Δύο ατρόμητα σκυλιά διώχνουν μεγάλη τίγρη και σώζουν παιδιά – video
φωτογραφία: YouTube

Η επιδρομή μίας μεγάλης και μάλλον πεινασμένης τίγρης σε χωριό της Ινδίας έληξε άδοξα χάρις στη γενναιότητα σκυλιών. Τα άγρια γαβγίσματά τους αποθάρρυναν το τρομερό σαρκοφάγο λίγο πριν ορμήξει στα παιδιά που έτρεχαν δεξιά και αριστερά. Κάποιος πάντως είχε την ψυχραιμία ή την άγνοια κινδύνου να καταγράψει το σοκαριστικό συμβάν σε βίντεο…

Στο βίντεο φαίνεται η τεράστια τίγρη να διασχίσει κολυμπώντας ένα ποτάμι. Στη συνέχεια βγαίνει στη στεριά και στα πρώτα φτωχικά σπίτια ενός χωριού Katarnia της Ινδίας κοντά στα σύνορα με το Νεπάλ.

Το θηρίο αφήνει ένα τεράστιο βρυχηθμό, βλέποντας τριγύρω τα παιδιά. Τότε κάνουν την εμφάνισή τους τα εκπληκτικά αυτά σκυλιά και αρχίζουν να κυνηγούν την τρομερή τίγρη με σκοπό να την απομακρύνουν από τα παιδιά.

Τα τρομοκρατημένα παιδιά τρέχουν πανικόβλητα για να γλιτώσουν από τα δόντια του θηρίου. Ας είναι καλά τα δύο σκυλιά – προστάτες. Χωρίς να φοβηθούν παίρνουν το μεγάλο σαρκοφάγο στο κυνήγι, σε μία εκπληκτική στιγμή θάρρους.

Ο εισβολέας το παίρνει απόφαση κι απομακρύνεται νικημένος από το χωριό, αναζητώντας κάπου αλλού να ικανοποιήσει την πείνα του.

Κανείς δεν τραυματίστηκε σ’ αυτό το περιστατικό που συνέβη στις 8 Αυγούστου.

πηγή: dailymail.co.uk

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις