Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έδιναν ναρκωτικά σε 14χρονη – Την ανάγκασαν να κάνει σεξ με 20 άντρες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σοκάρει το μαρτύριο που έζησε 14χρονη. Τη βρήκαν αστυνομικοί να προσπαθήσει να δραπετεύσει φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.

Μια 14χρονη μαθήτρια κρατήθηκε αιχμάλωτη και την ανάγκασαν να εκπορνευτεί σε σπίτι όπου έπρεπε να κάνει σεξ με 20 άτομα μέσα σε 5 μέρες.

Η ανήλικη διασώθηκε από αστυνομικούς που την είδαν τυχαία να προσπαθεί να βγει από το παράθυρο του μπάνιου του πρώτου ορόφου φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.

Οι αρχές συνέλαβαν τον Jake Cairns, τον Brandon Sharples και τον Jack McInally που την κρατούσαν αιχμάλωτη στο Coventry. Κρίθηκαν ένοχοι για τη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού.

Ο 21χρονος Cairns κρίθηκε επίσης ένοχος για λήψη και διανομή ανάρμοστων φωτογραφιών της ανήλικης. Ο 20χρονος Sharples και ο 21χρονος McInally πρόκειται να καταδικαστούν την Πέμπτη.

Η έφηβη εξαφανίστηκε από το σπίτι συγγενή της στο Coventry τον Ιούνιο του 2015 και οι πληροφορίες οδήγησαν τις αρχές στο σπίτι όπου την εντόπισαν να προσπαθεί να δραπετεύσει. Αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του σπιτιού και να συλλάβουν τους τρεις νεαρούς.

“Αυτοί οι τρεις άντρες εκμεταλλεύτηκαν την εξάρτηση της 14χρονης από τα ναρκωτικά και έβγαζαν χρήματα αναγκάζοντάς την να κάνει σεξ με αγνώστους” υπογράμμισε ο αστυνομικός Jon Barker.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις