Κόσμος

Εφαρμογή κινητού για μεθυσμένους: Αποτρέπει τα τηλέφωνα σε πρώην!

Μερικά ποτηράκια παραπάνω, το ποτό που μπορεί να μην είναι “καθαρό”... Και κάπως έτσι καταλήγεις μεθυσμένος, έχοντας ξαφνικά χάσει την υπόλοιπη παρέα ή κάνοντας πράγματα, για τα οποία την επόμενη μέρα μετανιώνεις πικρά!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλα αυτά μπορούν να αποτραπούν χάρη στο “Drunk Mode”. Πρόκειται για μια εφαρμογή για κινητά που προστατεύει τους χρήστες όταν είναι μεθυσμένοι. Μπορεί να είναι ενεργή από τρεις μέχρι 12 ώρες και κατά το διάστημα αυτό, μπλοκάρει όλες τις επαφές σου, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τηλεφωνήσεις ή να στείλεις μήνυμα σε πρώην, ενώ δεν σε αφήνει να μπεις στο facebook για να ανεβάσεις φωτογραφίες που -υπό άλλες συνθήκες- δεν θα ήθελες σε καμία περίπτωση να δουν οι διαδικτυακοί φίλοι σου.

Επιπλέον, σου στέλνει υπενθυμίσεις να μην ενοχλήσεις συγκεκριμένα άτομα, χρησιμοποιεί GPS για να σου δείξει πού βρίσκεται η παρέα σου (αν την έχεις χάσει) και καταγράφει σε χάρτη όλη τη διαδρομή που κάνεις, για να τη δεις την επόμενη μέρα.

Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή υπάρχει μόνο στο Apple’s App Store και το Google’s Play store και την έχουν κατεβάσει 150.000 χρήστες.

ΠΗΓΗ: TELEGRAPH

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα