Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Εφιάλτης! Τη βίαζε για μέρες: «Αυτή θα είναι η χειρότερη νύχτα της ζωής σου»

Εφιάλτης! Τη βίαζε για μέρες: «Αυτή θα είναι η χειρότερη νύχτα της ζωής σου»

Συγκλονίζει η τρομακτική επίθεση του 21χρονου εμμονικού βιαστή Thomas Patton. Κλείδωσε το θύμα του και την έκανε σκλάβα του σεξ για μέρες.

“Αυτή θα είναι η χειρότερη νύχτα της ζωής σου” ήταν τα λόγια που είπε στο θύμα του ο 21χρονος Thomas Patton από το δυτικό Yorkshire.

Η άτυχη κοπέλα είχε πάει σπίτι του μετά από ένα φεστιβάλ στην πόλη. Μόλις όμως μπήκε μέσα κλείδωσε την πόρτα και της έσπασε το κινητό.

Είχε απειλήσει να κάνει κακό στην οικογένειά της αν δεν συμφωνούσε να τον συναντήσει. “Δεν θα πας πουθενά. Αυτή θα είναι η χειρότερη νύχτα της ζωής σου. Θα σε χτυπήσω και θα σε βιάσω”.

“Κλειδωμένη στο σπίτι, προσπάθησε να φωνάξει στους περαστικούς από το παράθυρο. Ο δράστης έτρεξε στο μέρος της, της έκλεισε το στόμα και την πέταξε στον καναπέ” δήλωσε ο Stephen Wood από τη δίωξη. “Την απείλησε να της κάνει κακό”.

Ο Patton, που στο παρελθόν της είχε πει ότι δεν είναι τίποτα παρά σκυλί, τη χαστούκισε επανειλημμένα και τράβηξε μαχαίρι λέγοντάς της ότι θα την κάνει σκλάβα του σεξ. Τη βίαζε συνέχεια για τις επόμενες μέρες.

Έτσι γλίτωσε από τον εφιάλτη

Η άτυχη κοπέλα κατάφερε να γλιτώσει όταν ο πατέρας της ανησύχησε και πήγε στο σπίτι του το πρωινό της δεύτερης μέρες που την κρατούσε αιχμάλωτη. Ο Patton άνοιξε την πόρτα και έτρεξε έξω.

Ο 21χρονος κρίθηκε ένοχος για βιασμό, επίθεση και αιχμαλωσία. Δεν κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες βιασμού που φέρεται να έλαβαν χώρα πριν την κλειδώσει σπίτι του. Το σώμα ενόρκων χρειάστηκε περίπου δύο ώρες για να βγάλει ετυμηγορία.

Η κοπέλα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και κατέθετε για πάνω από τρεις ώρες στο δικαστήριο. Ο Patton ισχυρίστηκε πως το σεξ ήταν συναινετικό και πως το θύμα του απολάμβανε το σκληρό σεξ.

Αρκετοί μάρτυρες ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο πως η κοπέλα τους είχε πει ότι έλεγε ψέματα για τις καταγγελίες σε βάρος του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις