Κόσμος

Έγιναν… παιδιά ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα – Διαβάζουν παραμύθι και το διασκεδάζουν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την χαρά της ανάγνωσης διαδίδουν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα… τσαλακωθούν.

Ο πρώην πρόεδρος και η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο στο πλαίσιο της σειράς «Live from the Library» της Δημόσιας Βιβλιοθήκης του Σικάγο, στο οποίο διαβάζουν ένα παιδικό βιβλίο.

Το βιβλίο που επέλεξαν είναι το «The Word Collector» του συγγραφέα και εικονογράφου Πίτερ Ρέινολντς.

«Επιλέξαμε αυτό το βιβλίο επειδή απεικονίζει τη μετασχηματιστική δύναμη των λέξεων» λέει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. «Λατρεύω τις λέξεις» προσθέτει.

«Ναι, το αγαπημένο σου» συμφωνεί η Μισέλ Ομπάμα. Μετά την ανάγνωση της αξιαγάπητης ιστορίας, η Μισέλ Ομπάμα λέει ένα αστείο για τα αυτιά του συζύγου της.

«Τα δικά μου είναι λίγο πιο μεγάλα από του Τζερόμ» σημειώνει ο Μπάρακ Ομπάμα αναφερόμενος στον χαρακτήρα του βιβλίου και η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ αστειεύεται: «Πολύ μεγαλύτερα».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Η ελληνική κυβέρνηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος στη φυλακή»
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών εκφράζει τη «βαθιά απογοήτευση» της Ουάσιγκτον για τη δικαστική εξέλιξη με την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος στη δίκη της 17 Νοέμβρη 11
Λευκός Οίκος: Συμφωνία με Ιράν μόνο αν τηρηθούν οι «κόκκινες γραμμές» – «Είμαστε έτοιμοι ξανά για πόλεμο» δηλώνει ο Χέγκσεθ
Η συμφωνία περιλαμβάνει το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, τη δέσμευση του Ιράν να μην αναπτύξει ποτέ πυρηνική βόμβα και την παράδοση του εμπλουτισμένου ουρανίου στις ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ