Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Έγιναν Τόλμη και Γοητεία! Η χήρα του Μπο Μπάιντεν τα έχει με τον αδερφό του!

O Χάντερ Μπάιντεν στέκεται αριστερά πίσω από τον πατέρα του και ο Μπο με τη σύζυγό του άκρη δεξιά
O Χάντερ Μπάιντεν στέκεται αριστερά πίσω από τον πατέρα του και ο Μπο με τη σύζυγό του άκρη δεξιά

Μετά τον πρόωρο χαμό του Μπο Μπάιντεν στα 46 του χρόνια, η χήρα του βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του αδερφού του Χάντερ Μπάιντεν και μικρότερου γιου του πρώην αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Τζο Μπάιντεν.

Η Halie ήταν συντετριμμένη όταν ο σύζυγός της Beau πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου τον Μάιο του 2015. Από τότε όμως ξεκίνησε το ειδύλλιο με τον 47χρονο αδερφό του Hunter που χώρισε από τη γυναίκα του Kathleen και πλέον είναι και επίσημα μαζί.

Ο Μπο Μπάιντεν

Το απίστευτο οικογενειακό δράμα συνοψίζει μια δύσκολη περίοδο για την οικογένεια Μπάιντεν μετά τον θάνατο του Beau στα 46 του χρόνια. Ο πρώην αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Τζο Μπάιντεν επιβεβαίωσε τη σχέση του μικρότερου γιου του με τη χήρα του αδερφού του, σημειώνοντας πως τόσο η σύζυγός του Dr. Jill Biden όσο και ο ίδιος τους έχουν δώσει την ευλογία τους.

 

 

“Είμαστε τυχεροί που ο Hunter και η Hallie βρήκαν ο ένας τον άλλο και συνεχίζουν τις ζωές τους μετά από τόση θλίψη. Έχουν τη δική μου και της Jill πλήρη υποστήριξη και είμαστε χαρούμενοι για αυτούς”, υπογράμμισε στην Page Six o Τζο Μπάιντεν.

Ο Χάντερ Μπάιντεν

Από την πλευρά του ο Hunter, που έχει αποκτήσει 3 κόρες με την πρώην γυναίκα του Kathleen, δήλωσε στην Page Six πως είναι απίστευτα τυχεροί που βρήκαν την αγάπη και την υποστήριξη ο ένας του άλλου σε τόσο δύσκολη στιγμή και αυτό έγινε φανερό στους ανθρώπους που μας αγαπούν περισσότερο. Ήμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε οικογένεια και φίλους που μας έχουν στηρίξει σε κάθε βήμα μας”, υπογράμμισε.

 

 

Πηγή: PageSix

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε