Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες με μια φωτογραφία!

Έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες με μια φωτογραφία!

Ήταν αρκετή μια φωτογραφία για να γίνει viral μια οικογένεια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στον αγώνα ποδοσφαίρου της 4χρονης Maelyn.

Η Emilee Plaayer ανέβασε τη φωτογραφία τεσσάρων ενηλίκων να περιβάλλουν την τετράχρονη Maelyn στο facebook και δεν άργησε να γίνει viral. Ήταν φυσικό από τη στιγμή που οι μπλούζες των δύο ζευγαριών έγραφαν μαμά, μπαμπάς, θετή μαμά, θετός μπαμπάς.

“Εξαιτίας μας δεν θα πιστέψω ποτέ ότι η από κοινού επιμέλεια παιδιών δεν μπορεί να δουλέψει! Ξέρω από εμπειρία ότι μπορεί να δουλέψει! Διαλέξτε να κάνετε ό,τι είναι καλύτερο για το παιδί σας και όλα θα πάνε καλά”, ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία.

Το ποστ της από τότε έχει κοινοποιηθεί πάνω από 80.000 φορές, συγκεντρώνοντας χιλιάδες θετικά σχόλια για το από κοινού μεγάλωμα παιδιών σε οικογένεις χωρισμένων γονιών.

Η μητέρα της Maelyn, η Clara Cazeau και ο Plaayer εξήγησαν ότι η φιλική σχέση των δύο ζευγαριών δεν είναι κάτι νέο. Μοιράζονται την επιμέλεια τα τελευταία 3 χρόνια. Δεν πίστευαν όμως ότι αυτή η φωτογραφία θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές χιλιάδων ανθρώπων και θα γίνει viral.

“Βγάζουμε πάντα οικογενειακές φωτογραφίες όπως αυτή στις διακοπές. Είχα απλά φτιάξει αυτά τα μπλουζάκια. Η Emilee πόσταρε τη φωτογραφία αλλά δεν είχαμε ιδέα ότι θα γινόταν αυτό”, δήλωσε ο Cazeau.

Όσο για το πώς διαχειρίζονται τις σχέσεις τους, αυτό που τονίζουν είναι ότι χρειάζεται ωριμότητα και να βάλουν στην άκρη τις ανασφάλειες.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε