Κόσμος

Εγκρίθηκε το εμβόλιο της AstraZeneca από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ενέκρινε την χρήση του εμβολίου της AstraZeneca για τον κορονοϊό.

Το εμβόλιο, θα χορηγείται στους ευρωπαίους ηλικίας 18 ετών και άνω και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της AstraZeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Είναι το τρίτο εμβόλιο στο οποίο δίνει το πράσινο φως να κυκλοφορήσει στις χώρες μέλη της ΕΕ ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων. 

Το συγκεκριμένο εμβόλιο και κυρίως οι ποσότητες που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην ΕΕ έχει γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης με την Κομισιόν καθώς η εταιρεία ενημέρωσε ότι θα παραδώσει λιγότερη από την συμφωνημένη ποσότητα δόσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο έλεος της κακοκαιρίας «Goretti» Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία: Στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά, ακυρώσεις πτήσεων
Ριπές ανέμων έως 213 χλμ/ώρα στη Γαλλία, περίπου 380.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό καθώς και 57.000 σπίτια στη Σκωτία και σε περιοχές της κεντρικής Αγγλίας
Καταιγίδα Goretti