Κόσμος

Άνγκελα Μέρκελ: Έσπασε η καρέκλα, στο πάτωμα η καγκελάριος (ΦΩΤΟ)

Κατέρρευσε η Άνγκελα Μέρκελ ή μήπως απλά ήταν μια κακιά στιγμή και ένα ατύχημα; Η καγκελάριος της Γερμανίας, χωρίς κανείς να καταλάβει πως, βρέθηκε ξαφνικά στο πάτωμα. Και φυσικά, προκλήθηκε πανικός!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φόρεσε τη θαλασσιά τουαλέτα της, πήρε από το χέρι τον σύζυγό της και βρέθηκε στο Μπαϊρόιτ για το φεστιβάλ Ρίχαρντ Βάγκνερ. Χαιρέτισε τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος, έβγαλε φωτογραφίες, υπέγραψε αυτόγραφα (!) και πέρασε στο εσωτερικό για να παρακολουθήσει την παράσταση Τριστάνος και Ιζόλδη.

Λίγη ώρα αργότερα, Bild και Spiegel μετέδωσαν πως η καγκελάριος λιποθύμησε. Κατέρρευσε. Σοκ στη Γερμανία. Αλλά όπως αποδεικνύεται, τα πράγμα δεν είναι τόσο… ανησυχητικά.




Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, η Μέρκελ βρέθηκε σε ένα εστιατόριο της πόλης. Ξαφνικά, βρέθηκε στο πάτωμα. Άλλοι αναφέρουν ότι η καρέκλα στην οποία καθόταν έσπασε κι άλλοι ότι γλίστρησε και βρέθηκε κάτω από το τραπέζι.

Χρειάστηκε να παραμείνει στο πάτωμα για λίγη ώρα πριν τη βοηθήσουν να σταθεί ξανά στα πόδια της. Δεν είναι σαφές αν τραυματίστηκε η όχι.
Αργότερα, πάντως, όταν τη ρώτησαν για την παράσταση είπε πως της άρεσε πολύ.

Φωτογραφίες: Reuters, DPA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: Σοβαρά επεισόδια σε φοιτητικές διαδηλώσεις – Πέταξαν πέτρες και τσιμεντόλιθους στο υπουργείο Παιδείας
Ένταση στα Τίρανα με δακρυγόνα, νερό υπό πίεση και προσαγωγές - Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το κόστος σπουδών και τις συνθήκες στα πανεπιστήμια, ενώ η κυβέρνηση καταδικάζει τη βία
Hooded protesters try to break through a gate at the Education Ministry as the Albanian word "Resign" is displayed on a wall during clashes in Tirana, Albania, Tuesday, Oct. 13, 2026, joining a demonstration organized by the Flamingo protest movement demanding the resignation of Prime Minister Edi Rama.
Ισόβια στον άνδρα που έστησε τη δολοφονία του Τούπακ – Δικαίωση μετά από 30 χρόνια
Ο Ντουέιν «Κίφι Ντι» Ντέιβις καταδικάστηκε για τη δολοφονία του θρυλικού ράπερ στο Λας Βέγκας - «Χρειαστήκαμε 30 χρόνια, αλλά σήμερα θα δώσετε λόγο για τις πράξεις σας», είπε η δικαστής
Duane Davis, right, arrives for a sentencing hearing after his murder conviction in the death of rapper Tupac Shakur on Tuesday, Oct. 13, 2026, in Las Vegas.
Τουρκία: Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τον Αμερικανό πρέσβη Τομ Μπάρακ – «Διπλωματική ντροπή χωρίς προηγούμενο»
Στο στόχαστρο της τουρκικής αντιπολίτευσης ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα, με αιχμές για τις συναντήσεις του στην Κωνσταντινούπολη, τη διαμονή του εκτός πρωτεύουσας και τον ρόλο του στη Μέση Ανατολή
Tom Barrack, the U.S. ambassador to Turkey and special presidential envoy to Syria and Iraq, speaks at the U.S. Iraq Business Summit at the U.S. Chamber of Commerce, Friday, July 17, 2026, in Washington.
CNN: Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ δεν είχε καμία πρόθεση να παραιτηθεί – Οι επαφές με συμμάχους και οι διαβεβαιώσεις
Το Σαββατοκύριακο είχε μεταφέρει σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της ότι είχε λάβει διαβεβαιώσεις πως δεν θα αποπεμπόταν από τη θέση της πρέσβειρας στην Ελλάδα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ