Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Εικόνα γροθιά στο στομάχι: Άστεγοι κοιμούνται με απόσταση 2 μέτρων σε ανοικτό πάρκινγκ στο Λας Βέγκας

Εικόνα γροθιά στο στομάχι: Άστεγοι κοιμούνται με απόσταση 2 μέτρων σε ανοικτό πάρκινγκ στο Λας Βέγκας

Στο Λας Βέγκας πέταξαν στον δρόμο 500 άστεγους από ένα καταφύγιο μετά τον εντοπισμό ενός κρούσματος κορονοϊού. Οι αρχές θεώρησαν σωστό να «παρκάρουν» αυτούς τους ανθρώπους σε ένα ανοικτό πάρκινγκ!

Ο ναός του τζόγου, το Λας Βέγκας δεν έχει μείνει αλώβητο από τον κορονοϊό. Και όπως σε όλες τις ΗΠΑ αλλά και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου οι άστεγοι παρότι έμεναν σε έναν χώρο της εκκλησίας αναγκάστηκαν να φύγουν από εκεί και να βρεθούν πάλι στον δρόμο για να προστατευθούν από τον κορονοϊό.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Από την στιγμή που εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού το καταφύγιο των αστέγων έκλεισε και έτσι οι πάνω από 500 άνθρωποι που ζούσαν σε αυτό αναγκάστηκαν να ψάξουν να βρουν ένα μέρος να μείνουν.

Όπως μεταδίδει το CNN, οι αρχές μη έχοντας κλειστό χώρο να τους βάλουν, εγκατέστησαν πολλούς από αυτούς σε ένα ανοικτό πάρκινγκ ενός συνεδριακού κέντρου!

Click4More Εμπόλεμη ζώνη λόγω κορονοϊού νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη! Εικόνες σοκ

Η κίνηση αυτή φυσικά προκάλεσε την οργή των πολιτών για την μεταχείριση αυτών των ανθρώπων που τους έβαλαν να κοιμούνται μέσα στο κρύο σε ένα πάρκινγκ με μόνη προφύλαξη να κοιμούνται σε απόσταση 2 μέτρων ο ένας από τον άλλον!

Κάποιοι δεν έμειναν μόνο στην κριτική και προσπάθησαν να βοηθήσουν όπως μπορούσαν! Φοιτητές Ιατρικής από Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Νεβάδα πήγαν επί τόπου και έκαναν κάποιες εξετάσεις στους ανθρώπους αυτούς. Τους θερμομέτρησαν και τους έδωσαν φάρμακα που είχαν ανάγκη. 

Κάποιοι άλλοι έστειλαν στρώματα για να μην ξαπλώνουν στο τσιμέντο οι άνθρωποι αυτοί. Και πάλι όμως, εν έτει 2020 δεν γίνεται να πιστέψει κανείς ότι μπορεί άνθρωποι να φέρονται σε ανθρώπους κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις