Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Εικόνες αποκάλυψης! Συγκλόνισε το Λονδίνο η φωτιά στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental

φωτιά
Φωτογραφία: Reuters

Μια τεράστια φωτιά, ένα υπερπολυτελές και προσφάτως ανακαινισμένο ξενοδοχείο και στο Λονδίνο ήχησε… συναγερμός! Συγκλονιστικές οι εικόνες από το σημείο.

Εκατόν είκοσι πυροσβέστες με περισσότερα από 20 πυροσβεστικά οχήματα. Αυτή η τεράστια δύναμη της πυροσβεστικής έδωσε την μάχη για να σβήσει η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 06.06.2018, στο Λονδίνο. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο του Λονδίνου. Το ξενοδοχείο Mandarin Oriental βρίσκεται πολύ κοντά στην πρεσβεία της Γαλλίας και τα πολυκαταστήματα Harrods.

Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά

Η πυρκαγιά στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Mandarin Oriental Hotel, στη συνοικία Νάιτσμπριτζ, ξέσπασε στις 17.55 (ώρα Ελλάδας). Πυροσβέστες από το Τσέλσι, το Κένσινγκτον, το Χάμερσμιθ, το Μπάτερσι και άλλους πυροσβεστικούς σταθμούς έσπευσαν επί τόπου.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα.

Πυκνοί μαύροι καπνοί έβγαιναν από τους τελευταίους ορόφους του 12όροφου κτιρίου. Στο οποίο φιλοξενούνται μεταξύ άλλων ένα γνωστό, πολυτελές σπα και ένα βραβευμένο εστιατόριο.

Το ξενοδοχείο Mandarin Oriental έχει 198 δωμάτια και σουίτες. Το κτίριο εκκενώθηκε άμεσα. Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπάρχουν τραυματισμοί.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο την ώρα που η πυρκαγιά μαίνονταν…

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που “κατέκλυσαν” τα social media

https://twitter.com/MaireadMauraNi/status/1004385359826968576

https://twitter.com/HurriyatPk/status/1004385628912529408

Δείτε τις εικόνες του Reuters που δείχνουν τις προσπάθειες των πυροσβεστών να σβήσουν την φωτιά

φωτιά

φωτιά φωτιά

Το ξενοδοχείο είχε πρόσφατα ανακαινιστεί!

Tο ξενοδοχείο Mandarin Oriental, είναι ένα από τα καλύτερα της Αγγλίας και του κόσμου. Πρόκειται για ένα πραγματικό παλάτι. Ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο μάλιστα πρόσφατα είχε ανακαινιστεί! Σύμφωνα, μάλιστα, με το BBC, δαπανήθηκαν ΄185 εκατομμύρια λίρες.

Δείτε τις φωτογραφίες του ξενοδοχείου που δημοσίευσε πρόσφατα το boutiquehotelier.com και μεταφράζονται σε μια λέξη: Χλιδή.

Η πρώτη αντίδραση του ξενοδοχείου

Στον επίσημο λογαριασμό του Mandarin Oriental Hotel, αναρτήθηκε περίπου μία ώρα μετά την φωτιά, το πρώτο μήνυμα της διοίκησης του ξενοδοχείου.

Το οποίο αναφέρει: “Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματά σας και για τις σκέψεις σας. Η κατάσταση στο Mandarin Oriental Hyde Park βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Θα δώσουμε νέα ενημέρωση όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για να μοιραστούμε“.

Δείτε το tweet

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ / rt.com / boutiquehotelier.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις