Κόσμος

Είναι επίσημο: Ο Άρμιν Λάσετ υποψήφιος Καγκελάριος της Γερμανίας

«Ο κύβος ερρίφθη. Ο ‘Αρμιν Λάσετ θα είναι ο υποψήφιος Καγκελάριος για την Χριστιανική Ένωση», δήλωσε ο Αρχηγός της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) και Πρωθυπουργός της Βαυαρίας, Μάρκους Ζέντερ, αναγνωρίζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του προεδρείου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU), το οποίο σε ποσοστό 77,5% τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Λάσετ.

Πριν από την συνεδρίαση του προεδρείου του CDU, ο κ. Ζέντερ είχε δηλώσει ότι παραχωρεί στο CDU το προβάδισμα στην επιλογή του υποψήφιου Καγκελάριου της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) και σήμερα επανέλαβε ότι δέχεται το αποτέλεσμα «χωρίς μνησικακία» και ότι τάσσεται υπέρ της ενότητας της Χριστιανικής Ένωσης.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χίλαρι Κλίντον κατά Ντόναλντ Τραμπ από το Μόναχο: «Ντροπιαστική η στάση για την Ουκρανία, πρόδωσε τη Δύση»
«Νομίζω ότι η προσπάθεια που καταβάλλουν ο Πούτιν και ο Τραμπ να κερδοσκοπήσουν πάνω στη δυστυχία και τον θάνατο του ουκρανικού λαού είναι ένα ιστορικό λάθος»
Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον
Κιμ Τζου Ε: Νέα εμφάνιση της κόρης – διαδόχου του Κιμ Γιονγκ Ουν σε εγκαίνια κατοικιών για τις οικογένειες στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη Ρωσία
Φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το πρακτορείο δείχνουν τον Βορειοκορεάτη ηγέτη να επισκέπτεται τις νέες κατοικίες, έχοντας στο πλευρό του την κόρη του Τζου Ε
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν με την κόρη του και διάδοχό του