Τετάρτη, 8 Μαΐ
21oC Αθήνα

Είναι επίσημο! Ραντεβού Μέι – Τραμπ στην Αγγλία αλλά… χωρίς Βασίλισσα Ελισάβετ!

Τραμπ Μέι
Φωτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Μεγάλη Βρετανία. Εκεί όπου θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό, αλλά όπως φαίνεται όχι την Βασίλισσα της χώρας.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ θα μεταβεί στην Μεγάλη Βρετανία στις 13 Ιουλίου όπου θα συναντηθεί με την Τερέζα Μέι. Περισσότερες πληροφορίες για την συνάντηση των δυο ηγετών δεν έχουν γίνει γνωστές.

Τραμπ με Μέι, αλλά χωρίς Ελισσάβετ

Ένα από τα πιο… καυτά ερωτήματα είναι το αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα συναντηθεί και με την Βασίλισσα Ελισάβετ, εκτός από την Τερέζα Μέι.

Κάτι που όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να συμβεί. Οι -μέχρι στιγμής- πληροφορίες αναφέρουν πως η επίσκεψη του Πλανητάρχη στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι μια επίσκεψη εργασίας.

Και όχι επίσημη. Κάτι που σημαίνει αυτομάτως πως μια συνάντηση με την Βασίλισσα Ελισάβετ ή με οποιοδήποτε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν προβλέπεται…

Ραντεβού και με Κιμ!

Νωρίτερα, ο Τραμπ ανέφερε ότι υπάρχουν τρεις ή τέσσερις πιθανές ημερομηνίες για τη συνάντησή του με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, που προβλέπεται να διεξαχθεί μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, και πως πέντε τόποι είναι υπό εξέταση για την πραγματοποίησή της.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις