Κόσμος

Είναι γεγονός! Το Brexit έγινε νόμος από την βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας επικύρωσε την Τρίτη (26.06.2018) τον νόμο της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για το Brexit, τερματίζοντας μήνες συζητήσεων για τη νομοθεσία που θα θέσει τέλος επίσημα στη συμμετοχή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων Τζον Μπέρκαου δήλωσε ότι η νομοθεσία για την αποχώρηση από την ΕΕ, που ψηφίστηκε και από τα δύο σώματα του κοινοβουλίου την περασμένη εβδομάδα, υπογράφηκε από τη βασίλισσα, σε μια ανακοίνωση που έγινε δεκτή με επευφημίες από βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος.

«Πρέπει να ενημερώσω το Σώμα, σύμφωνα με τη Πράξη Βασιλικής Έγκρισης του 1967 ότι η Αυτής Υψηλότητα έδωσε την έγκρισή της στην ακόλουθη δέσμη νόμων…Πράξη Αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση 2018», δήλωσε ο Μπέρκαου σε βουλευτές κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της βουλής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Το βίντεο που θεραπεύει τους ΑΙ Γκόλντμπεργκ, Ντε Νίρο και Ρόμπερτς και η συνομιλία με τον Ρούζβελτ
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιστράτευσε ξανά την τεχνητή νοημοσύνη, αυτή τη φορά για να σατιρίσει τους επικριτές του, ενώ λίγες ώρες αργότερα συνομίλησε με το ψηφιακό ολόγραμμα του Θεόδωρου Ρούζβελτ
Ο Ντόναλντ Τραμπ γιατρός με τη χρήση ΑΙ
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ δεν θα δώσει το παρών στις τελετές κηδείας του πατέρα του, Αλί Χαμενεΐ, για λόγους ασφαλείας
«Μου είπαν ότι θέλει να βγει έξω - Θέλει να συναντήσει κόσμο - Όμως, οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν του επιτρέπουν να έρθει», ανέφερε ο Ελάχι, εκπρόσωπος του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ και Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Δίκη για τη δολοφονία της Μαλτέζας δημοσιογράφου Ντάφνε Καρουάνα Γκαλιζία: Επιχειρηματίας έδωσε 150.000 ευρώ για «συμβόλαιο θανάτου»
Η δημοσιογράφος έφερε στο φως υποθέσεις διαφθοράς με την εμπλοκή υψηλόβαθμων αξιωματούχων και συμμετείχε στην τεράστια έρευνα για τα «Panama Papers» - Σε κουτί παπουτσιών κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της η βόμβα
Γιόργκεν Φένεκ