Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Είπε το ναι! Ο Αυστραλός πρωθυπουργός έκανε πρόταση γάμου από το μπαλκόνι του

Είπε το ναι! Ο Αυστραλός πρωθυπουργός έκανε πρόταση γάμου από το μπαλκόνι του
ΠΗΓΗ TWITTER@AlboMP

Ρεπό στον… εαυτό του έδωσε ο Αυστραλός Πρωθυπουργός, Άντονι Αλμπανέζι προκειμένου να γιορτάσει σαν κοινός θνητός ερωτευμένος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Ο Αυστραλός Πρωθυπουργός γιόρτασε τον Βαλεντίνο με την σύντροφό του Τζόντι Χέιντον στην οποία επιφύλαξε την πιο ρομαντική έκπληξη. Αφού δείπνησαν σε ιταλικό εστιατόριο, της έκανε πρόταση γάμου από το μπαλκόνι της επίσημης πρωθυπουργικής κατοικίας στην Καμπέρα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση με μια selfie που ανάρτησε στα social media με τη λιτή λεζάντα: «Είπε ναι».

Στη φωτογραφία μάλιστα η Χέιντον φορούσε ένα δαχτυλίδι αρραβώνα που είχε σχεδιαστεί με τη συμβολή και του Αλμπανέζι.
«Είναι τέτοια η χαρά να μπορείς να βρεις ένα σύντροφο που να θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του», δήλωσε ο Αλμπανέζι σε συνέντευξή του στο Sky.

Η μέλλουσα νύφη που εργαζόταν για χρόνια στον χώρο των συνταξιοδοτικών ταμείων, δήλωσε ενθουσιασμένη από τα συγχαρητήρια που δέχτηκε το ζευγάρι.


«Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τις τόσο θερμές ευχές σήμερα–από τους φίλους μας μέχρι την οικογένειά μας και από ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε», είπε με τη σειρά της στο Sky.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια εκδήλωση στη Μελβούρνη στις αρχές του 2020 και ο αρραβώνας τους είναι ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργού, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Πίτερ Ντάτον, ο οποίος συνήθως είναι δριμύς επικριτής του πρωθυπουργού, συνεχάρη το ζευγάρι στο κοινοβούλιο και είπε ότι ανυπομονεί για “την δική μας εκδοχή” του βασιλικού γάμου.

«Θα είμαι εκεί να πετάω τριαντάφυλλα, εκεί μπροστά σου πρωθυπουργέ, θα κάνω τα πάντα για μια πρόσκληση στο γαμήλιο πάρτι», είπε.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης συνεχάρησαν το ζευγάρι μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Η υπουργός Εξωτερικών Πένι Ουόνγκ, η οποία γνωρίζει επί δεκαετίες τον Αλμπανέζι, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η αγάπη είναι ωραίο πράγμα».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις