Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Είχε κρύψει ναρκωτικά (κρατηθείτε) σε ψεύτικους γλουτούς! [pic]

ναρκωτικά

Ένας επιβάτης από τη Βραζιλία συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας διότι μετέφερε κοκαΐνη βάρους ενός κιλού. Το περίεργο όμως είναι ότι είχε κρύψει τα ναρκωτικά σε… ψεύτικους γλουτούς!

Τις πληροφορίες έκανε γνωστές η τοπική αστυνομία. Οι τελωνειακοί ανακάλυψαν τα ναρκωτικά, τα οποία μάλιστα επαρκούν για 5.000 ατομικές δόσεις! Ήταν προσαρμοσμένα στο σώμα του επιβάτη, επισημαίνεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η αστυνομία.

Το… απίθανο μέρος που είχε κρύψει τα ναρκωτικά

Το δελτίο τύπου συνοδεύεται από φωτογραφίες όπου φαίνεται ένα πολύχρωμο μαγιό. Στο εσωτερικό του πίσω μέρους του, βρίσκονται προσαρμοσμένες δύο καφέ σακούλες.

Δείτε τη φωτογραφία

ναρκωτικά

Σύμφωνα με την εφημερίδα Publico και άλλα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο επιβάτης που προέρχεται από το Μπελέμ (βόρεια Βραζιλία) φορούσε στο εσωτερικό του μαγιό του «ψεύτικους γλουτούς» τους οποίους είχε γεμίσει με κοκαΐνη. Ο ίδιος είχε επίσης καταπιεί σακουλάκια κοκαΐνης, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας δεύτερος άνδρας, που βαρύνεται με υποψίες ότι ήταν ο παραλήπτης των ναρκωτικών, συνελήφθη στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Λισαβόνας. Οι δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 40 ετών, κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις