Κόσμος

Έκανε Πρωτοχρονιά κλειδωμένη σε… σούπερ μάρκετ!

Άλλοι στη Champs Elysees, άλλοι στο Τροκαντερό να κοιτούν τον Πύργο του Άιφελ, άλλοι στη θαλπωρή του σπιτιού τους, άλλοι με φίλους και οικογένεια. Όμως για μια 73χρονη γυναίκα, αυτή τη παραμονή Πρωτοχρονιά δεν ήταν σαν τις άλλες.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η γυναίκα, στη βόρεια Γαλλία, είχε πάει σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει τα τελευταία απαραίτητα ενόψει της αλλαγής του χρόνου. Ξαφνικά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος Ρουμπέ.

Έκανε το… λάθος να μην προσέξει ότι πλησίασε η ώρα για το κλείσιμο. Οι υπάλληλοι δεν έψαξαν για πελάτες, κλείδωσαν το κατάστημα και έφυγαν! Όταν η 73χρονη βγήκε από την τουαλέτα, την περίμενε η δυσάρεστη έκπληξη: την είχαν κλειδώσει μέσα!

Όπως γράφει η τοπική εφημερίδα La Voix du Nord, η γυναίκα χτύπησε πολλές φορές τον συναγερμό, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία αφού ουδείς την… απελευθέρωσε! Έτσι, έκανε… αλλαγή μόνη της, στους διαδρόμους του άδειου σούπερ μάρκετ!

Παρά το γεγονός πως είχε όλα τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ στα… πόδια της, δεν προσπάθησε να πάρει τίποτα για να φτιάξει τουλάχιστον ένα πρωτοχρονιάτικο δείπνο.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, τη βρήκε επιτέλους ένα μέλος του προσωπικού. Ήταν εξαντλημένη, νηστική και άυπνη αλλά καλά στην υγεία της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοχρονιές του κόσμου! Από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Σεούλ

“Αποδεκατίστηκαν” από τα βεγγαλικά στην Ιταλία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ απειλεί την ΕΕ για το σχέδιο να γίνει ο Καναδάς συνδεδεμένο μέλος της – «Θα επιβάλω δασμούς ή θα τερματίσω το εμπόριο»
Αφού χαρακτήρισε τον Καναδά «φρικτό» εμπορικό εταίρο προειδοποίησε την Ένωση για βαρύτατους δασμούς στην περίπτωση που γίνει η πρώτη χώρα συνδεδεμένο μέλος της
Ντόναλντ Τραμπ
«Καρφί» του βασιλιά Καρόλου στον αδελφό της πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Το πένθος μπορεί να θολώσει τη λογική και τη μνήμη»
Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, ισχυρίζεται σε βιβλίο που αναμένεται να εκδοθεί σύντομα ότι ο τότε πρίγκιπας Κάρολος του είπε «να είσαι σίγουρος, θα την ξεχάσουμε σύντομα» μετά τον θάνατό της
Πριγκίπισσα Νταϊάνα και βασιλιάς Κάρολος
Αποκάλυψη σοκ για τον βασιλιά Κάρολο: «Θα ξεχάσουμε πολύ σύντομα την Νταϊάνα» είχε πει στον αδερφό της
Ο Τσαρλς Σπένσερ αποκαλύπτει στο νέο βιβλίο του την έντονη σύγκρουση που, όπως υποστηρίζει, είχε με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Νταϊάνα
King Charles III: Pictured Archives : Prince Charles and Princess Diana attending the Cannes Film Festival on 15th May, 1987 in Cannes, France.