Κόσμος

Έκανε Πρωτοχρονιά κλειδωμένη σε… σούπερ μάρκετ!

Άλλοι στη Champs Elysees, άλλοι στο Τροκαντερό να κοιτούν τον Πύργο του Άιφελ, άλλοι στη θαλπωρή του σπιτιού τους, άλλοι με φίλους και οικογένεια. Όμως για μια 73χρονη γυναίκα, αυτή τη παραμονή Πρωτοχρονιά δεν ήταν σαν τις άλλες.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η γυναίκα, στη βόρεια Γαλλία, είχε πάει σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει τα τελευταία απαραίτητα ενόψει της αλλαγής του χρόνου. Ξαφνικά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος Ρουμπέ.

Έκανε το… λάθος να μην προσέξει ότι πλησίασε η ώρα για το κλείσιμο. Οι υπάλληλοι δεν έψαξαν για πελάτες, κλείδωσαν το κατάστημα και έφυγαν! Όταν η 73χρονη βγήκε από την τουαλέτα, την περίμενε η δυσάρεστη έκπληξη: την είχαν κλειδώσει μέσα!

Όπως γράφει η τοπική εφημερίδα La Voix du Nord, η γυναίκα χτύπησε πολλές φορές τον συναγερμό, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία αφού ουδείς την… απελευθέρωσε! Έτσι, έκανε… αλλαγή μόνη της, στους διαδρόμους του άδειου σούπερ μάρκετ!

Παρά το γεγονός πως είχε όλα τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ στα… πόδια της, δεν προσπάθησε να πάρει τίποτα για να φτιάξει τουλάχιστον ένα πρωτοχρονιάτικο δείπνο.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, τη βρήκε επιτέλους ένα μέλος του προσωπικού. Ήταν εξαντλημένη, νηστική και άυπνη αλλά καλά στην υγεία της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοχρονιές του κόσμου! Από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Σεούλ

“Αποδεκατίστηκαν” από τα βεγγαλικά στην Ιταλία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κέιτ Μίντλετον: Νέες εικόνες με την οικογένειά της μετά την απαιτητική πρόκληση των Three Peaks – Η αγκαλιά του Γουίλιαμ και των παιδιών της
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανήβηκε τις τρεις υψηλότερες κορυφές της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ουαλίας μέσα σε 24 ώρες με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπική οργάνωση που στηρίζει ασθενείς με καρκίνο
Κέιτ Μίντλετον: Νέες εικόνες με την οικογένειά της μετά την απαιτητική πρόκληση των Three Peaks – Η αγκαλιά του Γουίλιαμ και των παιδιών της
Σάλος με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Άντονι Αλμπανέζε: «Θα έκανα σεξ με την Κάιλι Μινόγκ»
Οι «καυτές» ερωτήσεις συνεχίστηκαν με την Όσμπρον να τον ρωτά αν με τη σύζυγό του, Τζόντι Χέιντον, «το κάνουν σαν κουνέλια» με τον ίδιο να απαντά αστειευόμενος: «όταν έχουμε χρόνο….»
O Άντονι Αλμπανέζε
Σύνοδος ΝΑΤΟ: Οι 36 ώρες του Τραμπ στην Άγκυρα – Διμερής με Ερντογάν, προσγειώνεται σε ειδικό αεροδρόμιο, με γραβάτα οι ταξιτζήδες
Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης Τραμπ και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - Επί ποδός περίπου 56.000 αστυνομικοί - Πρώτη παρουσία Αμερικανού προέδρου στην τουρκική πρωτεύουσα μετά από 17 χρόνια
Τραμπ και Ερντογάν